Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak az én babám ilyen? Örök...

Csak az én babám ilyen? Örök elégedetlen, boldogtalan, nyűgös, bármit is teszek. Mit és hol rontottam el? Kivagyok!

Figyelt kérdés

6 hónapos (rengeteg praktikát sorra kipróbáltam). Születése óta ilyen. Egész nap csak és kizárólag vele foglalkozom. Cipelem, mindig máshol vagyunk, játszunk, beszélgetek vele, már az énekelésre is rávett, pedig nagyon hamis vagyok. De mégis annyira kiborít és elszomorít, hogy mindíg panaszkodik, majd sír, visít, nem hagyja abba.

Már a párom kiszorult a szobából, de az éjszakák így is rémesek. Éjjel is többször kell cicizik. Tudom, elrontottam. De már nem tudom, hogy mit csináljak, hogy elégedett legyen, akár egy napot is. Most is visít.

Buszon sem lehet vele közlekedni, ott is visít. Fél év eltelt, de ki sem merek egyedül mozdulni vele, mert tök gáz, hogy a sétákat is végig visítja, barátnőkkel, ismerősökkel nem merek találkozni, mert az ő babájuk kiegyensúlyozott és feszélyez, hogy mindenki társaságában rövid időn belül sír. Mostmár egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem szeret engem. Mit tegyek, hogy boldogabb legyen?

2009. jún. 19. 13:46
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó kérdező

Most közel 27 hónapos és egy rendkívül akaratos, eleven, hisztérikus kisfiú. Nagyon okos, rendkívül értelmes, de borzasztó nehéz vele. Sosem fárad el, valószínű, hogy kivizsgáltatjuk, mert "más", mint a többi vele egykorú gyermek.

3 hete született a kislányunk, ő egy nyugodt, kiegyensúlyozott baba, egész nap alszik, 1-2 órát sír naponta, amikor a hasa fáj, egyébként egy kis tündér.

Nem akarlak elkeseríteni, de valószínű a te babád is mindig nehéz eset lesz. Ez temperamentum. Csak azért is nehéz nekünk, mert én és az apja, nyugodtak vagyunk és nagyon sok tud lenni sokszor a kisfiúnk. Szeretjük nagyon, de valóban nehéz vele.

2011. márc. 20. 21:47
 22/24 anonim válasza:
Kedves kérdező, hogy alakult azóta az élet a gyerkőccel? Nekem is pontosan ugyanez a problémám, és kíváncsi vagyok, van-e bármi remény. Kivizsgáltattátok végül? Köszi előre is!
2017. máj. 15. 14:01
 23/24 A kérdező kommentje:
Most 8,5 éves és három gyermekünk van. Őszinte leszek! A legproblémásabb, a legrosszabb, vele van a legtöbb baj mindig. Iskolában kitűnő tanuló, de magatartási problémái vannak. Szóval rosszabb lett. Két kisebb testvérével is sokszor gonosz. Nehéz, nagyon nehéz vele.
2017. máj. 19. 21:18
 24/24 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Nekem most egy éves a fiam, és nagyon hasonló, mint a te gyermeked volt picinek. Így 2024-Ben, amikor már gondolom serdülő, milyen típusú kisfelnőtt lett?:)

Koszi a választ!

2024. febr. 7. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!