Olcsó fényképészt Bp-en? Babámat szeretném lefotóztatni, de a neten böngészve több 10. 000-ért készítenek pár képet.
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 12:16
1/5 anonim válasza:
Szia már nem emlékszem az árakra, de kérj tőlük ajánlatot. Rendesek és szépen dolgoznak.
www.hermanyos.hu
2/5 anonim válasza:
Mi velük fotóztattunk.
Rengeteg képet csináltak, és mindet megkaptuk..
Házhoz jönnek, amikor nektek jó.
Csak jánlani tudom őket!
3/5 anonim válasza:
Ennél olcsóbbat nem fogsz találni.
Hozzánk házhoz jött egy fényképész a még meg sem született gyerekemhez ( pociban volt), pióca módjára akart velem szerződést kötni. Még jó, hogy nem hagytam magam. Előre kellett volna fizetni.
Én tuti képeket készítek a gyerekekről, pedig nem végeztem fotósiskolát. Szerintem pénzkidobás!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. jún. 19. 13:11
5/5 anonim válasza:
szia, nem tudom van-e digitális fényképezőgéped, de érdemes beruházni.pld. a DM-ben nagyon olcsón ki tudod nyomtattatni a képeket és jó minőséget kapsz jó áron. Én ott szoktam csináltatni mert 23ft/db áron van ha 100képet küldök. Fotózgatok gyűjtögetem és amikor összejön a 100 akkor elküldöm nekik neten, és pár nap múlva mehetek a kész képekért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!