Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért öltöztetik sokan a...

Miért öltöztetik sokan a babát poló+nadrágba? A body, rugi divatja múlt?

Figyelt kérdés
Kislányomra mindig bodyt adtam, most fiúnk lesz, nézek a vaterán rucikat de az újszülött ruhák is kisfarmer kispóló, ennyire trendinek kell lenni? Nem kényelmetlen a babának feküdni a gumis derekú kord nadrágban egy plóval, ha meg már mozog mindig kint a dereka, nekem annyira nem tetszik ez. Bodyt már nem adnak fiúra?
2012. ápr. 13. 17:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Újszülöttként adtam rá body+ rugi. Illetve volt 2 talpas nadrágja. Ahhoz pólót adtam rá. Most nadrág, póló van rajta, alatta body. 6 hónapos.
2012. ápr. 13. 23:16
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányomra születésétől fogva (augusztusi) body+rugdalózó párosítást adtam. Következő tavasszal már body+harisnya+kertésznadrág (esetleg kis kardigán), nyáron body/napozó+zokni. Most 20 hónapos. Még mindig azt vallom, hogy a dereka és a lába ne legyen "szabadon"...

2012. ápr. 14. 15:08
 23/23 xStefix ***** válasza:
Hát, ugyan már nagyon nem újszülött, de én még a 4 évesemre is bodyt vagy kantáros gatyót nézek mostanában... Nemtom, miért van, de egyszerűen állandóan kint van a dereka, ahogy játszik. Pedig nincs nagy feneke egyáltalán, de mindegyikből kilóg. Itthon mondjuk nem baj, de kint a játszón még hűvös van, úgyhogy úgy döntöttem, veszek a célra még egy utolsó 116-os bodyt (eddig van méretben, úgy tudom). Vagy ha az nincs, akkor varrunk anyuval egy sötétebb, piszkolható kantárost.
2012. ápr. 15. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!