Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek mikor múlt el a pocakfáj...

Kinek mikor múlt el a pocakfájás és mi használt?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a Gripe watert, és legfőképp az Infacolt használtuk, az nagyon bevált. Maga az újszülöttkori hasfájás olyan 3 hós koráig tartott nálunk, de most 19 hós, és nagyon pukkantós:-)), van hogy most is adom neki az Infacolt...
2012. ápr. 1. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
9 hetes korára elmúlt, szerencsénkre nem tartott sokáig, de addig megszenvedtünk vele. Szinte mindent kipróbáltunk (infacol, espumisan, gripe water, meggymagpárna, papaverin, sap simplex). Amikor abbamaradt a hasfájás akkor papaverint és sap simplexet használtunk, hogy ez segített e azt nem tudom, de egyik napról a másikra elmúlt a hasfájás.
2012. ápr. 1. 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:
A lányomnak kb 3 hós koráig segített valami az infacol. A grippe watertől rosszabb lett a helyzet. Az espumizan úgy ahogy segített. Nagyon hasfájós volt. Ha nem kapott semmit akkor egész nap sírt. Ami igazán segített az a hozzátáplálás volt 6 hósan. Azóta nem kellett semmit sem adnom neki hasfájásra.
2012. ápr. 1. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Az infacol nekünk nem vált be , a gripe water, és a pocakmasszázs és tornáztatás igen, kb 1 hónapig tartott. 3 hónapos korára kinőtte.
2012. ápr. 1. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:

2 hónaposan múlt el.

Túl voltunk már mindenen, Infacol, GripeWater stb...semmi sem segített, sőt, a gripewatertől folyton bukott és hasmenése volt.

Ekkor rájöttem,hogy túl sokat eszik és nem bírja ha én tejterméket eszek. Nagyjából egyszerre jött a két felismerés, persze a tejtermékes gondok a korábbi hetek feltűnő tapasztalataiból jöttek.

Szóval amint elvettem tőle a cicit akkor amikormár látszott hogy valójában jóllakott, csak még szívogatta egy kicsit, már jobb lett a helyzet. Az üvöltés megszűnt. És amikor tejet, tejszínt, joghurtot elhagytam az étrendemből, akor végleg megszűnt minden panasz. Egy "másik" babát kaptam.

2012. ápr. 4. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk általában a rossz vízminőség a hasfájás oka, hiába forralom fel, ezért babavizet használok.Ha még szopiztok, lehet olyasmit eszel, amitől neked nem, de a babának fáj a hasa, nálam (sajnos)tiltólistán volt minden hüvelyes, káposztaféle, és a tejtermékkel is vigyáztam.De ettől szörnyen vitaminhiányos lettem.
2012. ápr. 4. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Kb 2 hetesen kezdődött.Az Espumisan csepp semmit nem használt, az Infacoltól kicsit jobb volt,a Gripe water bevált és persze tornáztatom a kezdetektől.Most 4 hós a Gripe watert még most is kapja napi 2x,mert ha csökkentem vagy elhagyom akkor még mindig fáj a pocakja.
2012. ápr. 4. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.