Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aranyérre használt nektek ez...

Aranyérre használt nektek ez a Sperti kenőcs? Mennyi idő kellett hogy elmúljon, és végleg el is múlt?

Figyelt kérdés

pár hete szültem, eddig nem volt, de mára nagyon kellemetlen lett, gondolom napok óta azt érezhettem, és vérzik is.

Nagyon megijedtem!

Vettem ilyen krémet, a jövőhéten tudok dokihoz menni.

2011. márc. 30. 00:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Spertit használtam és szépen meggyógyult. Hát én úgy tudom, hogy ha egyszer volt valakinek, akkor esélyes, hogy újra és újra előjöhet (első szülés után nekem csak most, a második terhesség alatt jött újra elő, nem vészes, bekentem, újra elmúlt)

Mivel szépen helyre jött, dokihoz sem mentem.

Azt írod, kellemetlen. Én sírtam a fájdalomtól, nagyon fájt. Gondolom, neked is segít. Mielőbbi gyógyulást és jó babázást :)

2011. márc. 30. 07:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi, javul már csak lassan!

Minden jót!

2011. ápr. 1. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!