Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki, akinek pár hónapos...

Valaki, akinek pár hónapos babájának katéteres vizsgálata volt? Hogy viselte a kicsi?

Figyelt kérdés
májusban lesz kisfiamnak 2 vizsgálata is amikor ketétert kell felhelyezni neki. már a gondolattol is retteget, szegény kicsim...mennyire viseli meg a picit-utána érez fájdalmat még napokig v ilyesmi?
2012. ápr. 12. 10:34
 1/2 anonim ***** válasza:

itt a katétert a kuijára gondolod?

én mint nöként semmit nem éreztem belöle, így egy pár hónapos baba meg semmit nem fog belöle. ha érzi is és fájdalma lenne, ennél sokkal de sokkal nagyobb fájdalom volt számára megszületni. söt majd ha elkezd mászni, járni iszonyat fájdalmai lesznek a sok eséstöl, ujacska oda csukástól, és nem fog rá emlékezni.

A lányom legnagyobb baja a hajmosás, úgy sír mintha nyúznánk, most másfél éves, még sem lesz baja töle, pedig neki ez egy oriási sokk.

ja és tanuld meg minden ami neked rossz az rossz a babának. Ha te úgy állsz hozzá, hogy ez van, nem kell töle félni, nem fáj, akkor a gyerek is (már ebben a korban is), pozitívan áll hozzá. ha te negatívan állsz, látja rajtad csak egy apró bizonytalanságot is akkor üvölteni fog, mert úgy érzi hogy anya fél neki is kell.

2012. ápr. 12. 10:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Engem is katétereztek, nem tudtam pisilni, nem fájt.
2012. ápr. 12. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!