Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek a babájának volt már...

Akinek a babájának volt már teljes vérkép vizsgálata, megnézne nekem valamit a leletén?

Figyelt kérdés

A kisfiamnak igen magas a vérében a lymphocita százalékos aránya. 25-40%-ig normális. De neki ennél jóval magasabb. 70%. Félek h ez valami komolyabb bajt jelenthet. Ráadásul antibiotikumos kúra után lett ez az eredmény. Akkor amikor a gyulladás már lezajlott a szervezetében. (Vas rendben volt.)

Segítsetek, mert olyanokat olvasok a lymphocita szám magas értékéről, h a frász kerülget.

Hosszan tartó lázas állapot miatt voltunk dokinál. Más baja nem volt.+ nyirokcsomó gyulladás.

2010. okt. 8. 12:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
[link] Ezt is elolvastad?
2010. okt. 8. 12:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk vírusos fertőzésünk volt (mononukleózis gyanú) és baromi magas lymphocita számunk volt emiatt. De semmi baja a gyerekemnek, (1 éves) nem leukémiás meg semmi :) A dokinő is mondta hogy a vírus fertőzés alatt levett vér eredménye gyakran ez (mi is 2 napja antibigyót szedtünk amúgy).
2010. okt. 8. 12:25
 3/12 A kérdező kommentje:

kedves második! Leyrnád pontosan mi volt a problémtátok? És h mekkora a límphocita szám a leleteteken?

Köszi

2010. okt. 8. 12:27
 4/12 A kérdező kommentje:

És még egy kérdés a 2.válaszolóhoz!

Hematológusnál jártatok? Mert mi jövőhéten megyünk.

2010. okt. 8. 12:28
 5/12 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak is köszönöm, de olvastam már,és sajnos számadatot nem írnak a lymphocitákról itt sem...:(
2010. okt. 8. 12:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Kérlek benneteket írjon valaki számokat!!!!!!
2010. okt. 8. 15:30
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekünk 69%-os.Érdekes, ezzel senki nem foglalkozott, csak egy másik értékkel,pont ma voltunk a hematológián kontrollon.Mi is betegek voltunk előtte,szervi elváltozása nincs,így valószínűleg a vírus okozta.Hétfőn lesz meg a vérvétel eredménye.

Sajnos a hematológiáról nem lehet könnyen szabadulni, sokáig vissza kell majd járni ellenőrzésre:-((

2010. okt. 8. 17:54
 8/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Mi Szegedre megyünk le,mert itt nincs aki ezzel foglalkozna. Remélem nem kell sokszor menni majd.

Ha nem vagyok túl indiszkrét megmondanád miért voltatok hematológián? És mi a bajotok?

Köszönöm.

2010. okt. 10. 17:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Duzzadt volt a cicije.Ez már teljesen elmúlt, azóta volt még egy vérvétel, alacsonyabb lett az afp-je,de más értékei is rosszak lettek, csökkentették a d vitamin adagját.Minden hónapban menni kell, amíg az értékei vissza nem állnak a normálisra.Szervi elváltozás nincs,jókedvű stb.
2010. okt. 12. 18:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, előbb endokrinológián jártunk, ott szúrták ki a magas afp-t, onnan kerültünk a hematológiára.Bár nem igazán értem az egészet,készülj fel rá hogy a dokik szeretnek ködösíteni,meg lerázni, igazán nem magyarázzák el mi micsoda a laborpapíron, mert nekik természetes, mi meg a frászt kapjuk a sok számtól.Nagyot csalódtam az orvosokban...Főleg hogy a ráktól indultunk, most tartunk a "májjal van valami,de nem nagy probléma,lehet vírus is,figyelgetjük".Röhej...
2010. okt. 12. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!