Már tényleg nem értem. Hogy is van ez a felülés dolog?
Figyelt kérdés
Mit jelent ha felül egy baba?Támasztva ül egy baba,te támasztod vagy ő magát?Nagyon kezdek összezavarodni.Hogy nem lehet ültetni?90 fokban vagy sehogy?Remélem érthető,hogy mit szeretnék tudni.2012. ápr. 10. 19:35
11/17 anonim válasza:
Semmiképp ne nagyd magára, ha még nem totál stabil, mert véletlen felbillen. Különben a kisbabák úgy ülnek, hogy mintha összeérintenék a talpukat és a fenekük teljesen lent van. Mint egy kör, így teljesen stabil lehet. Ha mögé ülsz tarthatod lefelé finoman nyomva a combiját, így erősödik is és az egyensúlyt is gyakorolja. Ne hurrogjatok le légyszi, tudom, hogy sokan mondják, hogy ne ültesd a babát, meg ne támaszd ki, de nekem ezt a módszert gyógytornász mutatta, mert késik a mozgás.
12/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok, és hozzáteszem, hogy ezt a módszert max 3-4 percig.
13/17 anonim válasza:
én babóm sem ül, pedig már 10hós:(
15/17 anonim válasza:
kúszik, feltérdel, kapaszkodva nagy-nagy ritkán feláll remegő lábakkal!:)
16/17 anonim válasza:
Akkor az rossz,hogy az én fiam 14.-én lesz 7 hónapos és még nem mászik,nem jár,a hasáról hátára még csak most kezd forogni,de már ül?
Hintában ül,hordozóban felhúzza magát ülésbe és ha leteszem,akkor stabilan ül.
17/17 anonim válasza:
igen, az rossz. ugyanis nem magától csinálja hanem te ülteted.
attól, hogy félig ülő helyzetből felhúzza magát, nem ült fel! te meg erre felbuzdulva ülteted és tönkrevágod a hátát :(
majd akkor ül fel ha az üres szobában egyedül fekvő helyzetből ülésbe tornássza magát!
hagyd abba az ültetés, hintába se teheted még, a hordozóba kösd be, stb. hagyd a saját maga ütemében fejlődni, ez nagyon fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!