Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam kukija alól reggel...

Kisfiam kukija alól reggel valami fehéres "dolog" jött ki?

Figyelt kérdés
Mi ez? Normális? Jól kitisztogattam neki, láthatóan nem fájlalja. 9 hónapos.
2012. márc. 6. 09:41
 1/8 anonim ***** válasza:
hogy szoktad takaritani, hátrahúzod?
2012. márc. 6. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Hátra lehet neki húzni teljesen?

amúgy valószínüleg normális faggyútermelésröl van szó...

2012. márc. 6. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Normális. Felgyülemlik a fityma alatti mirigyek váladéka, és összeáll ilyen fehér göböcskékké. Szmegmának hívják.
2012. márc. 6. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, a nagyobbik fiamnak is volt, el vittem dokihoz,azt mondta ez segít abban,hogy fel lehessen majd húni a bőrt a bigáján, ahogy jön kifele ez a fehér dolog(azt olvastam itt a neten,hogy smegménak hívják)annál jobban fel lehet húzni majd a bőrt.Mióta a kisfiamnak teljesen fel lehet húznia bőrt a bigusán azóta nincs iylen fehér váladék. Egyébként a kisebbik foanak is van már ez a fehérség a bigájánál, úgyhogy ez szerintem minden kisfiúnak van.
2012. márc. 6. 10:05
 5/8 anonim ***** válasza:
A felgyülemlett szmegma gyulladás forrása is lehet.A kuki napi tisztán tartása fontos.
2012. márc. 6. 10:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon figyelünk rá, megmossuk természetesen minden nap, és húzogatjuk neki. Nem jön még teljesen hátra.
2012. márc. 6. 10:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sem mondtam, hogy nem kell mindennap tisztítani,meg kell próbálni minél jobban kiatakarítani a bőr alól. Egyébként ha 9 hónaposan nem lehet még teljesen hátra húzni neki, az egyáltalán nem baj,nincs még elkésve vele.
2012. márc. 6. 10:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem nem, teljesen nem szabad hátrahúzni, csak annyira amennyire lehet, ha 3-4 éves korig nem lehet teljesen hátrahúzni, akkor a sebészten bódításban (ne fáljon neki) hátrahúzzák, 2 perces munka.
2012. márc. 7. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!