Természetes dolog hogyha este együtt vagyunk a párommal, reggel folyik ki belőlem, olyan mint ha fehérfolyásom lenne de mégsem. Lehet hogy ezért nem sikerül teherbe esnem? Remélem nem így van, nagyon szeretnénk babát!
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
(Nekem is mindig másnap "folydogál" ki, és két szép gyermekem van - eddig -, akik mindketten az első tervezett hónapban jöttek össze)
Akkor különösen szorítok!
második
Ez egyszeru: Ha szex utan fekve maradsz reggelig, fel sem allsz, akkor jo hogy csak reggel fog kifolyni! Ugyanez van a menstruacios verrel, ejjel mikor fekszel nehezen tud kifolyni, sok ver osszegyulik, reggel meg ha felallsz (ezt foleg az erzi aki nem hasznal tampont), akkor megindul a "niagara vizeses".
Na mar most ha rovid ideig maszkalsz, mondjuk el mesz WC-re, akkor sem biztos hogy elkezd egybol kifolyni, van amikor igen, van, amikor nem. De legkesobb amikor sokat maszkalsz, allsz, akkor megindul elobb-utobb. Nekem volt, hogy ra egy-ket oraval kezdett kifolyni publikus helyen aztan rohanhattam a WC-re, mert ugy ereztem, elazik a nadragom. :D :D
Amugy meg azt mondjak, a teherbeeseshez annyi ugyis bentmarad, ami a fogantatashoz kell, a felesleg meg kijon magatol, vagy pedig huvelyvaladekkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!