Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Esett mar le valahonnan a...

Esett mar le valahonnan a babatok? Hogy tortent, volt-e kovetkezmenye es hogy ereztetek magatokat utana?

Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 22:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A párom egyszer ügyeskedet a babkocsival a picit nem kötöte be,megemelte a kocsit a lépcsö elött a pici meg hupssz a földön volt rádásul hasra érkezett,és még csak két hónapos volt,a pici üvöltött kb 1 percig az apja meg sírt vagy egy órán keresztül amiért ilyen felelötlen volt!Én meg persze jól kiakadtam... A kisfiamnak persze semmi baja sem lett csak egy kis felhorzsolás a pofikáját
2009. jún. 17. 23:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Az en fiam is 6 es fel honapos, meg nem esett le sehonnan, viszont "balesete" mar neki is volt. Hasrol fordult a hasara, es a buksijaval eltalalta az ajtofelfanak a sarkat. O is megijedt, en meg jobban. Azota ugyelek ra, h hova teszem le.
2009. jún. 17. 23:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos már leesett a babám ráadásul nem az én hibámból.6 hónapos a fiam és apám rosszúl fogta meg a hordozót és abból esett ki.Hasát ütötte meg,de a fejét fent tartotta.Én nagyon szarul éreztem magam és félek is ha apám kezébe kerül. :(
2009. jún. 17. 23:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát nálunk is van, már úgy lesek, mint a vadászkutya, de van, hogy én is "csak" végignézem, ahogy dől. Azt mondják megszokjuk, de én nem tudom. Rettegek. Az enyém 13 hós, most kezdett el lépegetni kapaszkodva, úgyhogy még nagyon inog és iszonyúan borul. Meg amikor még az ülés nem ment stabilan, akkor hátraborult párszor és koppant a fejecskéje. Valamelyik nap mászásból kicsúszott a kezecskéje és a nyelvét is elharapta. Kicsit vérzett is. Frászt kaptam. Szerencsére nagyot, pl. ágyról még! nem esett. Nagyon nehéz 200%-os figyelmet igényelnek! 13 hós kislány anyukája.
2009. jún. 18. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!