Használtatok már "SUPI" cipőt? Lehet rá valahonnan támogatást kérni? Mert elég drágák.
Én támogatásról nem tudok, a lányomnak vettünk, ortopéd doki javasolta.
Szandit vettünk neki nyárra, egész nyáron azt hordta, javulást nem látok.
nagyon befelé dőlt a lába. és szerintem x lábú is, bár azt mondta a doki, hogy ennyi idősen még nem baj, de ezzel lehet megelőzni a bajt.
nem hiszem, hogy támogatnának bárkit abban, hogy valamilyen cipőt vegyél a babádnak.
és ez még nem is az a hű de drága cipő, hol van ez a siesta cipőktől ami több mint dupla annyi? de ha csak az elfantenre gondolok is, az is 5-6000-rel drágább.
szia!
A Salus jobb és receptre lehet iratni, úgy -10 ezer. A saját lábára készül.
Utolsó vagyok, nemrég találkoztam Maus márkájú szupinációs cipővel, jól nézett ki, és kb 2000-el olcsóbb volt, mint a Salus.
Kint az Üllői úton van egy cipő diszkont (sajnos pontos címet nem tudok, Az Ecseri úti templom környékén egy benzinkút mögött), ott láttam. Sajnos a mi méretünkben nem kaptunk.
Nemrég eléggé kiműveltem magam a témában, de sajnos mindenki össze-vissza beszél.
Az egyik ismerősöm állítólag a Dombóvári úton csináltatott receptre (Salus) szandált kb. 3000 Ft-ért.
A mi gyerekorvosunk is azt mondta, hogy évi 1 cipőt szakorvosi javaslat alapján lehet receptre készíttetni.
Na ezeket megemlítettem a kerületi ortopédián és a Karolina úti Ortopédiai Intézetben is, de mindkét helyen azt mondták, hogy kb. 18.000 Ft-ért készítenek receptre cipőt!
Na, akkor most vajon mi van??? Nem hinném, hogy hazudott volna az ismerősöm!
Amúgy egy Salus szandál kb. 7-8000 Ft körül van, a cipőket nem tudom, de a neten meg lehet nézni. A Szupi márkájú kicsit olcsóbb, de állítólag nem olyan jó. A Szupi+ hasonló, mint a Salus, árban is.
Nekem ezekkel az volt a bajom, hogy mind olyan gyógycipő kinézetű és mivel a lassan 5 éves nagyfiam sosem hordott ilyeneket, így ő is idegenkedett tőlük.
Végül a Nagy Lajos király útján lévő Tökmag cipőboltban vettünk Szamos márkájú szandált, ami teljesen normál kinézetű, egyáltalán nem látszik, hogy szupinált, mert rejtve van. Igaz, ez 9000 Ft volt, de legalább gond nélkül felvette a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!