Esett mar le valahonnan a babatok? Hogy tortent, volt-e kovetkezmenye es hogy ereztetek magatokat utana?
Pfff... Szerintem olyan nincs, hogy egy baba legalább egyszer ne essen le valahonnan, akármennyire is figyelünk rá.
Nálunk szerencsére soha nem lett következménye, ennek ellenére vacakul éreztem magam utána. :(
A tegnap este nehez elalvas utan, rejelyes korulmenyek kozott lepottyant a 6es fel honapos lanyom az agyrol, ami kb 35-40 cm magas lehet. A koppansra rohantam be. A foldon hasalt es konyokolt tovabb. 2 napja kezdte a forgolodas+konyoklest gyakorolni es maris itt a baj. Hozza kell szokni ehez is.
Halalra remultem. Vastag a padloszonyegunk egy kis pirossag volt a homlokan, de mar regglre elmult.
Most is rosszul vagyok amikor ra gondolok.
ne aggódj, sokkal nagyobb ütéseket fog kapni később. pl mikor rájön, hogy kell ülni, de egy óvatlan pillanatban hátravágja magát. az én fiamnak csak úgy koppan a buksija a járólapon néha, pedig már jó ideje ül:-)
amúgy esett már ágyról is, kb akkora volt mint a tied, és ott ültem mellette az ágyon. szóval ha nem voltál a szobában, főleg ne lepődj meg rajta, hogy miket nem tud csinálni:-)
Ne aggódj, kutya baja nem lesz tőle. A lényeg, ilyenkor sírjon, az jó jel. vagy ha nyugodtan nézelődik játszik, akkor sincsen baj. ha aluszékonnyá válna a napokban, akkor vidd orvoshoz, ha jókedvű, jóétvágyú, akkor kutya baja:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!