Mi a legerősebb szer ami segített nektek a fogzásnál? Nem bírok ki még egy napot?
nem is használom, mert nem szeretném ha a gyermekem megfulladna!
Neki 11 foga bújt ki, 2 hónapos kora óta 9-9ig alszik és nem sírt amikor áttört a foga, pedig nem használtunk ilyen láncot
Én mindent gyógyszert kipróbáltam, homeosbogyókat is, még a gyógyszertári kavartat is, de semmi nem használt.
Majd végülis vettem borostyánláncot, és sokat segített. Az egész napos üvöltés már a múlté. Ha lesz másik babám, akkor születésétől hordani fogja, mert amit átéltünk 7 hónapos koráig, szinte csak akkor nem sírt mikor aludt.
Volt pár alkalom mikor levettem róla és elfelejtettem visszarakni, az a nap megint a sírásról szólt.
Gyíkság! "De édes vagy:D" Megfullad tőle? Hát persze!Szemenként csomózott! A kisfiam a szájába is veszi és azt rágicsálja, ha másért nem, azért legalább jó! Kinek a pap, kinek a papné!
Dentinoxot próbáljuk most, nekünk ez nem jó. Eddig a homeós bogyó volt a legjobb a Chamomilla vulgaris 15 egy csepp vízben oldva este 5 bogyó. Amikor nagyon rossz volt akkor egy fél Germicid C kúpot adtam neki abban nyugtaó is van sokat segített. Kiütötte magát az egész család.
A Nurofent próbáltam most kúp helyett, de az nem váltotta ki ugyan azt a hatást. Én is csak attól félek, hogy nem akarok neki minden este gyógyszert adni.
Itt 5.
Kedves illetők, akik lepontoztatok: Ugyan mi a f.sz problémátok van azzal, hogy nekünk a Benuron jobban hatott, mint a Nurofen??? Ekkora kreténeket, komolyan ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!