Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a legerősebb szer ami...

Mi a legerősebb szer ami segített nektek a fogzásnál? Nem bírok ki még egy napot?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem orvosok vagytok, csak tapasztalatot várok, hogy mit vegyek holnap. Nem bírok ki még egy ilyen napot, órákon át üvölt a fiam, dentinox kilőve, nem hat...
2012. ápr. 8. 20:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
van borostyán nyakláncotok?
2012. ápr. 8. 22:10
 12/20 anonim ***** válasza:
Nálunk volt olyan, hogy egy átüvöltött éjjel után az ügyeleten Cataflam cseppet írtak fel. Borostyánlánc nekünk is volt, de a metszők áttörése maga volt a pokol.
2012. ápr. 8. 23:03
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
a borostyán lánc gyíkság
2012. ápr. 8. 23:41
 14/20 A kérdező kommentje:
Nincsen, én nem igazán hiszek ebben
2012. ápr. 9. 10:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha gyíkság, akkor ne használd. 6 hónapos lányomnak már a 4. foga bújt ki ma reggelre. Mindig átaludta az éjszakát. Csak 10 percet sírt, amikor a foga áttörte az ínyét.
2012. ápr. 9. 13:54
 16/20 anonim ***** válasza:

nem is használom, mert nem szeretném ha a gyermekem megfulladna!

Neki 11 foga bújt ki, 2 hónapos kora óta 9-9ig alszik és nem sírt amikor áttört a foga, pedig nem használtunk ilyen láncot

2012. ápr. 9. 18:40
 17/20 anonim ***** válasza:

Én mindent gyógyszert kipróbáltam, homeosbogyókat is, még a gyógyszertári kavartat is, de semmi nem használt.

Majd végülis vettem borostyánláncot, és sokat segített. Az egész napos üvöltés már a múlté. Ha lesz másik babám, akkor születésétől hordani fogja, mert amit átéltünk 7 hónapos koráig, szinte csak akkor nem sírt mikor aludt.

Volt pár alkalom mikor levettem róla és elfelejtettem visszarakni, az a nap megint a sírásról szólt.

2012. ápr. 14. 21:45
 18/20 anonim ***** válasza:
VIBURCOL HOMEOS KÚLEFEKVÉS ELŐTT ÉS EGÉSZ ÉJJEL RENDBEN LESZ! aZ ADHATOD HUZAMOSABB IDEIG , NEM ÚGY MINT A GYÓGYSZEREKET , FÁJDALOMCSILLAPÍTÓKAT!
2012. ápr. 14. 22:28
 19/20 MaciHarcos válasza:

Gyíkság! "De édes vagy:D" Megfullad tőle? Hát persze!Szemenként csomózott! A kisfiam a szájába is veszi és azt rágicsálja, ha másért nem, azért legalább jó! Kinek a pap, kinek a papné!

Dentinoxot próbáljuk most, nekünk ez nem jó. Eddig a homeós bogyó volt a legjobb a Chamomilla vulgaris 15 egy csepp vízben oldva este 5 bogyó. Amikor nagyon rossz volt akkor egy fél Germicid C kúpot adtam neki abban nyugtaó is van sokat segített. Kiütötte magát az egész család.

A Nurofent próbáltam most kúp helyett, de az nem váltotta ki ugyan azt a hatást. Én is csak attól félek, hogy nem akarok neki minden este gyógyszert adni.

2012. dec. 23. 12:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Itt 5.

Kedves illetők, akik lepontoztatok: Ugyan mi a f.sz problémátok van azzal, hogy nekünk a Benuron jobban hatott, mint a Nurofen??? Ekkora kreténeket, komolyan ...

2012. dec. 23. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!