Hogy lehet rávezetni a babát az éjszaka átalvására? 10 hetes a bébi, eddig 2-szer sikerült. Amúgy egyszer kel.
Adj hálát hogy ilyen jó alvó! :) Irigyellek érte... Az én fiam is 16 hónapos, és még egyetlen éjszakát sem aludt át. Minimum 2-szer kel, de inkább többször. :(
Szerintem is pici még egyébként...
10 hetes baba még nagyon picike,ha felébred azért van mert valami baja van.Éhes,szomjas,melege van,fázik...
Az én kisfiam 8 hónaposan aludta át először az éjszakát.
Másfél évesem az éjszaka 17x volt fent :(
Még soha egyetlen éjszakát nem aludt át és olyan sem volt,hogy csak 1x kelt volna fel,4-5 a minimum...
Szóval mákod van,hogy 10 hetesen már ilyen jól alszik!
Szerintem az jó. Annyi idősen nekem is egyszer kelt olyan 2-3 körül. Utána szépen kitolta ezt az időt 4-re, majd 5-re és így tovább. Most lassan 5 hónapos lesz este 10 körül elalszik és másnap fél 9 körül ébred. Néha megébred éjszaka egy picit, de olyankor megkapja cumiját és már alszik is tovább.
Úgy, hogy szerintem nem kell tenned semmit, szép lassan kitolja majd ő az alvási idejét, és átalussza majd magától az éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!