7 hónapos babám cicin alszik el, ez miatt lehet hogy éjszaka is felkel 3-4 szer "cicizni"?
Második vagyok. Ez nyilván a te döntésed is, hogy csinálod. Mikor van néhány nehéz nap, mármint éjjel, én is kivagyok, de nem fizikálisan, hanem idegileg megterhelő. Hogy most miért nem alszik, mi a baja, stb. De ilyenkor örülök, hogy ott a cici, és azon megnyugszik. Nem is olyan régen hallottam a "VEndég a háznál" c műsorban, hogy azt ecsetelték, hogy teljesen normális, ha egy-másfél-kétéves gyerekek éjjel a cicin nyugszanak meg. Persze, van, akinek megy ez ripsz-ropsz, magától is, de nem kell aggódnia annak, akinek nem. Nálunk ráadásul se cumi, se ujjszopás, tehát kénytelen vagyok én menni. És igen, nagyon jó lenne, ha mindig végigaludna, de ha megajándékoz egy-két zavartalan éjszakával, én annak is örülök. Nem marad ez így örökre!
És majd ha fogzás lesz, mekkora segítség lesz!!! Legalábbis nálunk az volt! Kitartás, és úgy csináld, ahogy Neked jó, ne foglalkozz másokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!