A Chicco hideg sterilizalo szer milyen?
Figyelt kérdés
Ti hasznaltatok tapasztalatok2012. márc. 6. 21:14
1/12 anonim válasza:
Mi ezt használjuk a gyerekek születése óta és nálunk semmi gondot nem okozott eddig.
2/12 anonim válasza:
Én imádom, nagyon egyszerű használi, alig kell a vízbe tenni majd áll benne egy fél órát , leöblíteni és kész, semmilyen ízt nem hagy maga után, egyszerű és nagyon szeretem:)
3/12 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat!!!Es zt pl vihetem magamal a korhazba is hogy a mellszivot sterilizaljam vele?hogyan kell adagolni mennyi vizhez mennyi szert?
2012. márc. 6. 21:23
4/12 anonim válasza:
Igen viheted, én legalább is vittem, vettem egy nagy zárható tetejű műanyag dobozt, és abba tettem amit sterilizálni kell, van a kupakjában két jelölés kb negyed kupaknyinál van az első annyi kell egy liter vízhez, két liter vízhez meg kb háromnegyed kupaknál.Áztatás után ne felejtsd el hideg vízzel leöblíteni.
5/12 anonim válasza:
Még annyit, hogy a bimbóvédőt, bimbókiemelőt , tejkagylót is azzal sterilizáltam már a kórházba is.
6/12 anonim válasza:
Az adagolás rajta van a flakon oldalán, aszerint csináld. ÉN is szerettem, egyszerűbb mint a forralás. Beleraktam, fél órát ázott, utána alapos öblítés és kész is.
7/12 A kérdező kommentje:
Es hol lehet megvasarolni es ara kb mennyi?Ugy ertem DM-ben van e vagy Rossmanban?
2012. márc. 6. 21:34
8/12 anonim válasza:
Én Rossmanba szoktam, most legutóbb 999 ft. volt akciósan amúgy meg kb 1300 ft, de sokáig elég.
9/12 anonim válasza:
Nekem van egy fölös, ha érdekel írj privit.
10/12 A kérdező kommentje:
koszi bocs a sok kerdesert!!!Kedves utolso nem erdekel mert videki vagyok es ugy is csak postan tudnad elkuldeni akkor meg ugyan ott vagyok ha megveszem a boltban!!!De azert koszonom a kedvesegedet!!!
2012. márc. 6. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!