Mi a legerősebb szer ami segített nektek a fogzásnál? Nem bírok ki még egy napot?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem orvosok vagytok, csak tapasztalatot várok, hogy mit vegyek holnap. Nem bírok ki még egy ilyen napot, órákon át üvölt a fiam, dentinox kilőve, nem hat...2012. ápr. 8. 20:45
1/20 anonim válasza:
Áttörés előtti 1-2 napban Nurofent adtam én is. De ha Germicided van, az is jó.
2/20 anonim válasza:
Ha adnál neki panadolt v. rubophent? Hát ha csillapítaná neki, és megnyugodna. AMúgy nekünk még az aloe vera fogkrém vált be, az jó lehűti neki.
Milyen idős?
3/20 anonim válasza:
Bocsi, nurophent, a szuszpenziót!
4/20 anonim válasza:
lefekvés előtt viburkol homeopátiás kúp + dentinox gél mindenhová..
5/20 anonim válasza:
Nekünk a paracetamol (Benuron) szirup nagyságrendekkel jobban hatott, mint a Nurofen. Pár órára látványosan megkönnyebbült a fiam tőle.
Talán próbáld meg ...
Jobbulást a Babádnak!
7/20 anonim válasza:
A patikus kevert ki egy szert,400Ft se volt,nekünk bevált!!
8/20 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már két napja adok neki algoflex baby-t, ami hat, de csak pár órára. Igaz, csak napi egyszer adok, de rá van írva h 3 napnál tovább nem ajánlott adni. És már előre rettegek h akkor mit adjak, mert 1-2 nap még tuti beletelik, mire áttörik neki.
2012. ápr. 8. 21:09
9/20 anonim válasza:
Akkor használj olyan készítményt, aminek más a hatóanyaga. Legalább is mikor nálunk ilyen volt én így csináltam kapott 3 napig Nurofent és utána Panadolt.
10/20 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, akkor az lesz:)
2012. ápr. 8. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!