Hasfájós babátoknak milyen szer vált be legjobban? Én csak az Infacolt ismerem, van esetleg attól hatásosabb?
Én is próbáltam Infacolt, Espumisant, Gripe watert, papaverines keveréket, cseresznyemag párnát, Biogaia cseppeket.
Infacol és Espumisan semmit nem használt nekünk egyáltalán.
Gripe water egy darabig jó volt, itta is a gyerkőc, de aztán megunta és soha többet nem bírtam belediktálni mert nem nyelte le hanem üvöltött ha a szájába került, emiatt leslukkolta és fuldoklott.
Most reggel adom neki a BioGaia cseppeket, délután és este meg a papaverint. Nem nevezném tökéletesnek a helyzetet, de sokat segített. Gyerekorvosnál tudod a papaverint felíratni, ezt csak receptre adják. A BioGaia recept nélküli.
Mi kezdtünk az SAB simplex cseppekkel- ez teljesen hatástalan volt, majd a doki felírta a papaverin cseppeket- na ettől olyan szorulása lett a babánknak, hogy szerencsétlennek emiatt fájt a hasa, ezután tértünk át az Infacolra, és ez úgy tűnik hatásos. Így az Espumisan, és a Gripe water tallonban maradt.
Ismerősömék mindent kipróbálták semmi nem hatott, így visszatértek az ősmódszerhez, kammillatea, és édesköménytea...
Meg aztán marad a kitartás és türelem, elvileg 3 hónapos korukra rendeződik az emésztőrendszerük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!