100 kiló körül vagyok és 167 cm. Eddig már két hónapja heti 3-4-szer 60 percet szobabicilizem de nem nagyon fogyok és unalmas is. Lehet nekem és esetleg gyors sétákat tenni? Hatásosabb? A nagy súly miatt kérdezem.
Miért ne tudnál lefogyni? Csak akarni kell :)
Szobabicaj: a legjobb, főleg neked! HOgy tekered a bicajt? Mint az őrült, vagy nagyon lassan? Nagyon nem mindegy! Az optimális hatásfok érdekében pulzuskontrollal tekerd, van egy olyan pulzuszóna, ahol a szervezeted csak a zsírt égeti.
Unalom: én egy edzés alatt megnézek egy CSI részt, ami 40-45 perc, észre sem veszem az idő múlását.
Szia!
Én merem ajánlani neked a Norbi duci tréninget, de csak fokozatosan.Én ezzel fogytam 90kg-ról 71-re.Eleinte nehéz volt, mert fájtak a lábaim, meg a derekam, de később már megszokából napi kétszer is megcsináltam a tornát.Én imádtam!Persze diétázni is kell.
szerezz fitnesz dvd-t és tornázz!én csak ajánlani tudom,pl Rubint Rékát.nagyon kemény edzései vannak,elsőre nem fog úgy menni ahogy kéne ,de belelehet jönni.szerintem hatásosabb ,mint a szoba bringa.minden testrészt megmozgat,és formásodsz tőle.szinte lehetetlen,hogy két hónap alatt nem fogysz...márha a tornát nézem,azzal már tuti lenne eredmény.
ne képzeld,hogy a levegőbe beszélek,én is csúnyán elhíztam 170 cm,és 120 kg vagyok.ez is borzasztó állapot,nemrég kezdtem diétázni,és tornázni(most tartok a harmadik hétnél!)a tornát úgy kezdtem,hogy minden este megcsináltam minden testrészre 12-12 gyakorlatot,és tegnap kezdtem dvd-re tornázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!