Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 100 kiló körül vagyok és 167...

100 kiló körül vagyok és 167 cm. Eddig már két hónapja heti 3-4-szer 60 percet szobabicilizem de nem nagyon fogyok és unalmas is. Lehet nekem és esetleg gyors sétákat tenni? Hatásosabb? A nagy súly miatt kérdezem.

Figyelt kérdés
Futni nem birok, de sétálni szivesen sétálnék. Továbbá elkezdtem diétázni is. 80 kilóra le tudnék fogyni?
2009. márc. 25. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Miért ne tudnál lefogyni? Csak akarni kell :)

Szobabicaj: a legjobb, főleg neked! HOgy tekered a bicajt? Mint az őrült, vagy nagyon lassan? Nagyon nem mindegy! Az optimális hatásfok érdekében pulzuskontrollal tekerd, van egy olyan pulzuszóna, ahol a szervezeted csak a zsírt égeti.

Unalom: én egy edzés alatt megnézek egy CSI részt, ami 40-45 perc, észre sem veszem az idő múlását.

2009. márc. 25. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én merem ajánlani neked a Norbi duci tréninget, de csak fokozatosan.Én ezzel fogytam 90kg-ról 71-re.Eleinte nehéz volt, mert fájtak a lábaim, meg a derekam, de később már megszokából napi kétszer is megcsináltam a tornát.Én imádtam!Persze diétázni is kell.

2009. márc. 25. 16:10
 3/7 anonim válasza:

szerezz fitnesz dvd-t és tornázz!én csak ajánlani tudom,pl Rubint Rékát.nagyon kemény edzései vannak,elsőre nem fog úgy menni ahogy kéne ,de belelehet jönni.szerintem hatásosabb ,mint a szoba bringa.minden testrészt megmozgat,és formásodsz tőle.szinte lehetetlen,hogy két hónap alatt nem fogysz...márha a tornát nézem,azzal már tuti lenne eredmény.

ne képzeld,hogy a levegőbe beszélek,én is csúnyán elhíztam 170 cm,és 120 kg vagyok.ez is borzasztó állapot,nemrég kezdtem diétázni,és tornázni(most tartok a harmadik hétnél!)a tornát úgy kezdtem,hogy minden este megcsináltam minden testrészre 12-12 gyakorlatot,és tegnap kezdtem dvd-re tornázni.

2009. márc. 25. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
mekkora tehén..XD
2009. ápr. 28. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Előttem szólónak üzenem, hogy te meg mekkora bunkóóóóóóóóóó!
2009. ápr. 28. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ma láttam a tv-ben, hogy tesztelték a szobabicikli hatékonyságát és aki csak símán tekert két héten keresztül napi 40 percet az nagyon keveset fogyott, viszont aki 20 perces sprintelős biciklizést csinált háromszor annyit adott le, mint aki 40 percet edzett.
2009. ápr. 29. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom izomból adta le :S
2011. jan. 27. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!