Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sajnálkoznak, és miért...

Miért sajnálkoznak, és miért aggódnak mindent túl az anyukák?

Figyelt kérdés
Nem megbántásból, én is anya vagyok. De egy csomó helyen azt olvasom, hogy kevés a pénz, szar a világ, dagadtnak érzik magukat, keveset szexelnek, és sorolhatnám, folyton csak a panasz. Mindig ilyenek voltatok, vagy ez csak azért van, mert jött a baba? Amióta megszületett a gyerekem, azóta sokkal boldogabb ember lettem, és sokkal kevésbé érdekelnek a lényegtelen dolgok, mint régebben. Ti hogy vagytok ezzel? Nem szeretnélek megbántani titeket, csak nem értem ezt a rengeteg panaszáradatot, amit itt látok. Meg az ehet-e ezt vagy azt a gyerek kérdések is, ennyire önállótlanok, hogy más anyukára támaszkodnak? Persze, tapasztalatot lehet cserélni, de szerintem ezen az oldalon már minden zöldség és gyümölcs egyenként meg lett kérdezve. Mitől féltek? Miért aggódtok? Mi a baj?
2009. jún. 17. 15:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, én nem tehetem azt meg, hogy itthon ülök gyesen, azért annyira jól nekem nem megy, viszont mivel a munkaadóm meg volt elégedve velem, emiatt azt mondta, hogy természetesen tárt karokkal vár, miután már be tudom adni a gyereket bölcsibe/oviba, és úgy gondolom, hogy készen állok arra, hogy munkába álljak. de ha nem is így lenne, akkor is megoldanám valahogy, sírás nélkül. és igen, tengernyi időm, jó babám van. :) viszont nem arra használom, hogy siránkozzak. :)
2009. jún. 17. 18:14
 12/18 A kérdező kommentje:
hopp, uccsoelottinek ment.
2009. jún. 17. 18:15
 13/18 A kérdező kommentje:
18:13, azokról van szó, akiket az utolsó soraidban taglalsz. amiket előtte írtál, azzal is egyetértek.
2009. jún. 17. 18:17
 14/18 anonim ***** válasza:
A 16.21-es "elégedett" válaszoló vagyok,és a 18.05-ös vál.nak üzenem,h nekem is van hova vissza mennem,tehát ez a kérdés sem nyomaszt...
2009. jún. 17. 21:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem akit bosszantanak az említett témájú kérdések, nem kell hogy elolvassa őket, pláne nem kell válaszolnia rá. Ezen a fórumon millió egy más kérdés érkezik naponta, tessék nyugodtan válogatni. Olyan ez mint a tv műsor: van ötven csatorna, ha az egyiken nem teszik az adás, tovább kell kapcsolni.

Amúgy nem vagyunk egyformák, mindenki másként fogja fel az életet, más gondolatok foglalkoztatják, más temperamentumúak vagyunk. Nem kell lefikázni valakit, ha kevésbé talpraesetten, kevésbé tettre készen kezeli az élet dolgait, esetleg több megerősítésre van szüksége. Sokszor meg egyszerűen csak jó kipanaszkodnia magát az embernek és látni hogy nincs egyedül az aktuális búbánatával.

2009. jún. 17. 22:23
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
kedves kérdező,nehogy egyszer pofára ess,és itt rinyálj majd te is....
2009. jún. 17. 22:34
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

:-)) hűű, de nagyon igazat adok az utolsó válaszolónak:-)

az ilyen nagyszerű, tökéletes életű emberek szoktak egy nagyot kapni az élettől!!

Ja és kérdező: nekem a kérdésed inkább kirohanásnak tűnik, lehet hogy neked is szükséged lenne egy kis szexre???:-)

2009. jún. 17. 22:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Tudod van úgy, hogy minden rendben van, aztán megszűnik a férjed munkahelye, vagy kiderül, hogy félre jár, vagy ne adj Isten megbetegszik a kisbabád, és tanácstalan leszel egy időre. Én igenis szívesen öntök lelket az ilyen vagy hasonló problémákkal küszködő anyukákba, mert hidd el, sokat jelent egy-egy kedves szó, bíztatás. Biztos vagyok benne, hogy nincs olyan ember akinek mindig minden sikerül, soha semmi problémája. Aki szeretné kimondani, igenis mondja ki! Legfeljebb nem írsz neki választ, majd ír más. Ez egy olyan oldal, ahol szinte sosincs az ember egyedül a problémájával. Ha meg mész csak az ösztönök után, lehet hogy olyan információktól esel el, ami hasznos lenne. Ha pl valaki nem tudja adhat-e mézet a 6 hetes babájának, az nem olyan kérdés, amit ösztönösen tudni kell, és szombat este senki nem szívesen hívogatja az orvost meg a védőnőt, és nem tud minden zöldséget gyümölcsöt egyesével megkérdezni a tanácsadáson. Mennyivel jobb neked, ha kevesebben kérdeznek? Lehet hogy tényleg pont Te nem vagy kiegyensúlyozott.
2009. jún. 18. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!