Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismamák is aggódnak...

Más kismamák is aggódnak amiatt, hogy mennyire megváltozik mostantól az életük?

Figyelt kérdés

Nagyon boldogok vagyunk, hogy hamarosan szülők leszünk, de néha ijesztőnek tűnik, hogy talán az életem nagyon be fog szűkülni. Sajnos rengeteg ismerősömnél tapasztaltam, hogy a gyerek megszületésével megszűnt a világ, és nem csak az első időkre.

Mi nem vaygunk otthonülő típusok, én imádom a munkám (amúgy gyerekekkel foglalkozom), így kicsit félek az amúgy várva-várt jövőtől.

2009. márc. 15. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én eggyáltalán nem aggódtam és nem muszály megválltozni az életvitelnek sem azért mert van egy gyerek,lehet közös,az egész családra kellemesen ható programokat tervezni,vannak bababarát nyaraló helyek vagy csak akár egy kirándulást is belehet tervezni persze majd a későbbiekben.Én imádok a családommal,gyerekeimmel közös programokon résztvenni.
2009. márc. 15. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem aggódok,sőt alig várom h köztünk legyen a kisbébi. Az,h mennyire "szürkülnek" be a napjaitok,csak rajtatok múlik.

Klassz dolgokat lehet gyerekkel együtt csinálni-pénztől függetlenűl-, ráadásúl ha a nagyszülők vagy rokonok a közelben laknak ,kettesben is többet tudtok lenni.

De ha nincs felügyelet,akkor még intimebb pillanatokat tudtok kialakítani,hisz az a "lopott" fél óra még tartalmasabb lesz:))

Ne aggódj ezen,innentől egy csoda az életünk:))

2009. márc. 15. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezen néha én is elgondolkozom, de én hármasikrekkel vagyok terhes. Az első időszakot biztosan itthon fogom tölteni, de valahogy mégsem tartok az egésztől. Amúgy mi sem vagyunk otthonülős típus, de majd most azok is leszünk egy kis ideig...
2009. márc. 15. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap pakoltam be kórházi cuccot, és tudatosult úgy igazán bennem, hogy hamarosan minden más lesz.Kicsit én is félek a változástól, de főleg azért mert bizonytalan vagyok hogy mindent jól fogok e csinálni, állítólag ez természetes és az is amit e leírtál.Előző válaszolók leírták már és én is csak ismételni tudom.Egy kicsi babával megváltozik az élet de amit eddig megcsináltál ezután is megcsinálhatod csak más módon de megoldást mindenre tudsz találni.Nyugi félelmeiddel nem vagy egyedül, de olyan még nem volt hogy valahogy ne lett volna.34 hetes anyukajelölt
2009. márc. 15. 17:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azért remélem, nem keltettem azt a benyomást, hogy nem várom nagyon a babát! Csak a sok depresszióra hajlamos, otthonülő anyuka ismerősöm látványa hat néha ijesztően. De majd mi igyekszünk úgy alakítani az életünket, ahogy mindhármunknak jó. :-)

Nektek gartulálok, a hármas ikrekhez meg külön is sok boldogságot kívánok!

2009. márc. 15. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!