Más kismamák is aggódnak amiatt, hogy mennyire megváltozik mostantól az életük?
Nagyon boldogok vagyunk, hogy hamarosan szülők leszünk, de néha ijesztőnek tűnik, hogy talán az életem nagyon be fog szűkülni. Sajnos rengeteg ismerősömnél tapasztaltam, hogy a gyerek megszületésével megszűnt a világ, és nem csak az első időkre.
Mi nem vaygunk otthonülő típusok, én imádom a munkám (amúgy gyerekekkel foglalkozom), így kicsit félek az amúgy várva-várt jövőtől.
Én egyáltalán nem aggódok,sőt alig várom h köztünk legyen a kisbébi. Az,h mennyire "szürkülnek" be a napjaitok,csak rajtatok múlik.
Klassz dolgokat lehet gyerekkel együtt csinálni-pénztől függetlenűl-, ráadásúl ha a nagyszülők vagy rokonok a közelben laknak ,kettesben is többet tudtok lenni.
De ha nincs felügyelet,akkor még intimebb pillanatokat tudtok kialakítani,hisz az a "lopott" fél óra még tartalmasabb lesz:))
Ne aggódj ezen,innentől egy csoda az életünk:))
Köszönöm a válaszokat!
Azért remélem, nem keltettem azt a benyomást, hogy nem várom nagyon a babát! Csak a sok depresszióra hajlamos, otthonülő anyuka ismerősöm látványa hat néha ijesztően. De majd mi igyekszünk úgy alakítani az életünket, ahogy mindhármunknak jó. :-)
Nektek gartulálok, a hármas ikrekhez meg külön is sok boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!