Nagy baj, hogy nincs napirendünk?
Figyelt kérdés
3hónapos lesz. Még 3óránként eszik kb. Az egyetlen fix időpont az az este 7óra fürdés. Mikorra kell hogy legyen napirendünk?2012. ápr. 6. 11:54
1/10 anonim válasza:
Hát, ilyenkorra már ki szokott alakulni magától. Csinálj még egy fix pontot, mondjuk az ebédet. Így már utána alakulni fog szépen sorban minden. A napirend nagyon fontos.
2/10 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor még csak a sorrend a fontos, hogy mi után mi következik minden nap. Nekik még ez a fontos. Az időpontok még képlékenyek. Nálunk kb. 8-9hónapos volt, mire az időpontok is stimmeltek napról napra. Mert jön a fogzás, ne adj isten betegség, sokminden boríthatja.
3/10 anonim válasza:
Mi is 3hónaposak vagyunk és nincs fiksz napirendünk napközben. Nem mindig ugyanúgy jön ki az ebéd se, a sétánál is 1-1 óra eltérések előfordulnak. Vmikor kibír 3 órát a kajánál, vmikor nem. Nem fogom szegényt szenvedteteni, hogy már pedig most nem adok enni, majd csak egy óra múlva, hogy tartsuk az időt és ugyanúgy jöjjön ki pl a délutáni alvás, mint tegnap. A fürdés nálunk is mindig fikszen 8kor van, utána vacsi és alvás. A felkelése is váltotzó, 1-1 óra eltérés előfordul. Pont most olvastam egy szaklapban, hogy nem is az a fontos, hogy mindig ugyanabba az időben legyenek a programok, hanem, hogy a sorrend meglegyen. Ugyhogy az elsőnek nincs igaza.
4/10 anonim válasza:
Mi 3,5 hósak vagyunk és kb ugyanazt gondolom, mint az utolsó. Nagyjából megvan a ritmusunk, de ha csúszik 1-1 órát, nem dőlök a kardomba. Írd fel 3-4 napon keresztül, hogy mikor eszik/alszik/sétáltok. Lehet van napirendetek nektek is, csak az ébredésen/napközben alváson csúszik picit. A miénk kb olyan, hogy 2 órát fent van, felet alszik.
5/10 anonim válasza:
Eleinte nálunk is csak a sorrend volt állandó, mostanában (6,5 hónapos) alakult ki az ébredés, reggeli, 10órai, ebéd, uzsonna és vacsora viszonylag fix időpontja. Persze fél-egy óra eltérés még most is előfordulhat. Pl. egy aluszékonyabb napján átaludta a 10órai időpontját, úgyhogy borult minden, mert fél1-kor már az ebéd közelebb volt, mint a 10órai :) Szóval szerintem ilyen korban elég, ha a sorrend fix. Pl. ébredés, evés, játék egyedül, játék közösen, alvás. Egyébként nálunk az is kellett a normális napirendhez, hogy aludjon eleget. Eleinte rengeteget küzdöttünk ezzel, és ez szétzilálta az egész napot, most már viszont tudom, mikor kell letennem aludni ahhoz, hogy elég álmos legyen, 5 percen belül elaludjon, és ne essen át a holtponton :)
6/10 anonim válasza:
fiksz?????,hűűűű de betyár helyesírás ismeret:))))))))))anyám behaltam mikor megláttam:))bocsi off volt
7/10 anonim válasza:
Nem baj. Ha lesz akkor lesz, ha nem lesz akkor is fel fog nőni:-) Nekünk volt, aztán az első fogzás hazavágta a szuper kis napirendet, akkor rájöttem, hogy tök fölösleges napirendezni, hisz valami mindig lesz ami borítja a dolgot. Legyen egy rendszer és kész. Ha a gyerek alakít magának rendet akkor ahhoz igazodj, de ha nem alakít akkor ne idegeskedj emiatt.
8/10 anonim válasza:
2. vagyok. A legtutibb napirend, amivel már lehet tervezni, nálunk akkor alakult ki, amióta már csak napi egyszer alszik napközben, 1évesen.
9/10 anonim válasza:
Off? Kötekedünk? Rohadtul leszarom, ha sietek, nem foglalkozom túlzottan a helyesírással. Ha már itt járunk, mondatot nagy kezdőbetűvel kezdünk! Nem a helyesírással kéne foglalkoznod, hanem, hogy hasznos-e a válasz vagy sem!
10/10 anonim válasza:
Nos én aztán siethetek a fix,az akkor is fix lenne,de kegyetleeeen:)))No de kérlek ne haragudj csak padlót fogtam ettől az egy szavadtól én még nem is láttam ilyet,bocsika;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!