Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy baj, hogy nincs napirendünk?

Nagy baj, hogy nincs napirendünk?

Figyelt kérdés
3hónapos lesz. Még 3óránként eszik kb. Az egyetlen fix időpont az az este 7óra fürdés. Mikorra kell hogy legyen napirendünk?
2012. ápr. 6. 11:54
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát, ilyenkorra már ki szokott alakulni magától. Csinálj még egy fix pontot, mondjuk az ebédet. Így már utána alakulni fog szépen sorban minden. A napirend nagyon fontos.
2012. ápr. 6. 11:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyenkor még csak a sorrend a fontos, hogy mi után mi következik minden nap. Nekik még ez a fontos. Az időpontok még képlékenyek. Nálunk kb. 8-9hónapos volt, mire az időpontok is stimmeltek napról napra. Mert jön a fogzás, ne adj isten betegség, sokminden boríthatja.
2012. ápr. 6. 12:06
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Mi is 3hónaposak vagyunk és nincs fiksz napirendünk napközben. Nem mindig ugyanúgy jön ki az ebéd se, a sétánál is 1-1 óra eltérések előfordulnak. Vmikor kibír 3 órát a kajánál, vmikor nem. Nem fogom szegényt szenvedteteni, hogy már pedig most nem adok enni, majd csak egy óra múlva, hogy tartsuk az időt és ugyanúgy jöjjön ki pl a délutáni alvás, mint tegnap. A fürdés nálunk is mindig fikszen 8kor van, utána vacsi és alvás. A felkelése is váltotzó, 1-1 óra eltérés előfordul. Pont most olvastam egy szaklapban, hogy nem is az a fontos, hogy mindig ugyanabba az időben legyenek a programok, hanem, hogy a sorrend meglegyen. Ugyhogy az elsőnek nincs igaza.
2012. ápr. 6. 12:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi 3,5 hósak vagyunk és kb ugyanazt gondolom, mint az utolsó. Nagyjából megvan a ritmusunk, de ha csúszik 1-1 órát, nem dőlök a kardomba. Írd fel 3-4 napon keresztül, hogy mikor eszik/alszik/sétáltok. Lehet van napirendetek nektek is, csak az ébredésen/napközben alváson csúszik picit. A miénk kb olyan, hogy 2 órát fent van, felet alszik.
2012. ápr. 6. 12:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Eleinte nálunk is csak a sorrend volt állandó, mostanában (6,5 hónapos) alakult ki az ébredés, reggeli, 10órai, ebéd, uzsonna és vacsora viszonylag fix időpontja. Persze fél-egy óra eltérés még most is előfordulhat. Pl. egy aluszékonyabb napján átaludta a 10órai időpontját, úgyhogy borult minden, mert fél1-kor már az ebéd közelebb volt, mint a 10órai :) Szóval szerintem ilyen korban elég, ha a sorrend fix. Pl. ébredés, evés, játék egyedül, játék közösen, alvás. Egyébként nálunk az is kellett a normális napirendhez, hogy aludjon eleget. Eleinte rengeteget küzdöttünk ezzel, és ez szétzilálta az egész napot, most már viszont tudom, mikor kell letennem aludni ahhoz, hogy elég álmos legyen, 5 percen belül elaludjon, és ne essen át a holtponton :)
2012. ápr. 6. 14:12
 6/10 anonim ***** válasza:
7%
fiksz?????,hűűűű de betyár helyesírás ismeret:))))))))))anyám behaltam mikor megláttam:))bocsi off volt
2012. ápr. 6. 15:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem baj. Ha lesz akkor lesz, ha nem lesz akkor is fel fog nőni:-) Nekünk volt, aztán az első fogzás hazavágta a szuper kis napirendet, akkor rájöttem, hogy tök fölösleges napirendezni, hisz valami mindig lesz ami borítja a dolgot. Legyen egy rendszer és kész. Ha a gyerek alakít magának rendet akkor ahhoz igazodj, de ha nem alakít akkor ne idegeskedj emiatt.
2012. ápr. 6. 15:29
 8/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok. A legtutibb napirend, amivel már lehet tervezni, nálunk akkor alakult ki, amióta már csak napi egyszer alszik napközben, 1évesen.
2012. ápr. 6. 15:39
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
Off? Kötekedünk? Rohadtul leszarom, ha sietek, nem foglalkozom túlzottan a helyesírással. Ha már itt járunk, mondatot nagy kezdőbetűvel kezdünk! Nem a helyesírással kéne foglalkoznod, hanem, hogy hasznos-e a válasz vagy sem!
2012. ápr. 6. 15:52
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Nos én aztán siethetek a fix,az akkor is fix lenne,de kegyetleeeen:)))No de kérlek ne haragudj csak padlót fogtam ettől az egy szavadtól én még nem is láttam ilyet,bocsika;)
2012. ápr. 6. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!