Mi a véleményetek arról az anyáról, aki koszos babakocsiban tolja a gyerekét?
én nem olvastam el a hozászólásokat,csak az elején párat,meg a te egyik kommentedet,amiben ez volt"de azért nem a kupola tetején eszik a gyerek",na én erre reagálnék.
nem tolom retkes kocsiban a gyerekem,de a mi sport babakocsink olyan,hogy ha összecsukom(már pedig elég sokszor kell ha be kell tenni az autóba,mert igy fér be),akkor 2kere pont a kupolájához ér,(ami alma zöld szinű)amitől olyan koszos hogy csak na...mintha 2hónapja nem mostam volna ki.Az istenért se jöttem rá sokáig mi a fenétől koszos,mikor kisúrolva vittem le a kupolát a babakocsira rátenni,elmentem a 2éves fiammal bevásárolni,nem evett benne,és kiveszem a kocsiból a babakocsit,és tiszta retek.....nemrég jöttem rá végre,tehát nem tudok vele mit kezdeni,hiába félórája súroltam ki,ha 1x összezárom,olyan mintha hónapok óta koszos lenne.De más véleménye engem marhára nem érdekel,ha ő ebből azt szűri le hogy tojok a gyerekemre,mert koszos a babakocsi....hát letojom,gondolja csak azt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!