Mi a véleményetek arról az anyáról, aki koszos babakocsiban tolja a gyerekét?
Na igen egyre több az olyan kérdés ahol a másikat kell folymatosan szapulni,tegnap is volt egy aki a szomszéd anyukát szidta,hogy kiabál a gyerekkel.
Mindenki a saját háza táján sepregessen.Senkinek sincs joga megmondani,ki milyen babakocsit vegyen.
A mi babakocsinkat örököltük,olyan jó állapotban volt a kisöcsémé,hogy úgy döntöttünk majd csak a következő babánknál veszünk újat.Tudni kell hogy elég nehéz takarítani,és ha kimosom legalább 2 nap amíg megszárad.Amíg kisfiam nagyon pici volt addig annyira tiszta volt,mintha vadiúj lenne,sehol sem látszott,hogy a babkocsi 4 éves.Mióta iszik eszik benne,(most 11 hónapos) azóta bizony,sokszor morzsás,foltos,nem egyszer keféltem már ki,és volt hogy nem sikerült teljesen kitakarítani,de hát jó idő volt mentünk sétálnia babával,jó a teteje volt még koszos sosem.De a kerekei volt hogy tiszta sarasak voltak,siettünk a kisfiammal ezért a rövidebb úton mentünk,a nagy rohanásba elfelejtettem hogy az út alja tiszta sár lesz,de ott már nem akartam visszafordulni így nagy nehezen átmentünk rajta,kerültgettem ahogy tudtam de nem sikerült teljesen.Amint kiértünk egy bottal lepiszkáltam a nagyobb sár darabot,de lemosni nem volt módom,így úgy mentünk a boltba meg is néztek rendesen,kisfiam tiszta volt,tiszta ruhában én is tiszta tiszta ruhában,igényesen,lábamról letudtam takarítania babakocsi tiszta volt csak a kereke volt sáros,azokat a megrovó pillantásokat....nagyon kedvesek tudnak lenni az emberek...én is szaladtam le a boltba ami 2 perce van,mackónadrágba,smink nélkül,hajam begumizva,mert kellett valami,és kisfiamnak nagyon nyűgös időszaka volt.Amúgy meg igyekszem igényesen kinézni,ahogy a fiamat is csak tiszta,új,vagy újnak kinéző rendes ruhában viszem,tiszta arccal,kézzel,hajjal bárhova,az hogy otthon ráadom a nyúlott,foltos melegítőt ha a rendes mosásban van szerintem nem számít,tiszta csak már sokat volt hordva.Játszó ruhának tökéletes,egy kicsit bolyhos,használt ruha szerintem.
azért meg lehet állapítani, hogy az a kosz kb mikori. Láttam olyat is amin XX. századi kosz volt, már belemaródott a kosz. Szerintem ha valaki igényes, akkor az a környezetére is igényes. Ahogy az egyik válaszoló írta, akinek a kereke sáros lett. Azt észre lehet venni, hogy csak a kerék olyan és máshol nem , akkor az friss. Előfordul mindenkivel. De amikor a kerk, meg a huzat, meg minden koszos, azt nem hiszem hogy frissek.
mi a véleményem a ilyen anyáról? Ha a babakocsi koszos, akkor a lakás milyen?
De jó lenne tudni, ki az aki lepontoz itt mindenkit, szívesen megnézném amikor pl. kócos, mackónadrágban van, vagy a gyerekén nem egy zsírúj cucc van, sőt mit több van egy csokifolt a babakocsiján :)
Mindeki foglalkozzon már a saját babakocsijával, babájával, házával :) Lányok, anyukák akiket lepontoztak, fogjunk össze és ne válaszoljunk többé ilyen kérdésekre!
off:
miért számít a pontozás ennyire?
Én nem is foglalkozok vele :-)
Volt egy kérdés, hogy kinek hogy hivják a férjét. Ott is lepontoztak mindenkit :-)
37-es! Egyetlen esetben adok igazat neked:
Ha a babakocsitokat csak és kizárólag arra használjátok, hogy a játszótérig eljussatok vele, és az út alatt nem kell emberek között eltolnod, hanem valami fás erdős részen, esetleg tanyán.
Ha már csinos ruhában ül a kicsid benne, és jobb környéken sétálgatsz, ügyintézel vele együtt, akkor viszont igénytelenek vagytok!
a tanyán jó sok a játszótér tényleg....
Tudod, nekem fontosabb, hogy a gyerek kijusson a játszótérre, mint hogy tiszta legyen a babakocsija, én már csak ilyen gyarló ember vagyok... Van két kicsi gyerekem, egy hamarosan születendő pocaklakóm, van rengeteget dolgozó férjem, és csak ritkán adatik meg, hogy legyen segítségem. Nálam a fontossági sorrend nem a babakocsinál kezdődik, sajnálom. Fontos, hogy a gyerekeim boldogok és kiegyensúlyozottak legyenek. Fontos, hogy legyen időnk egymásra családilag is, meg a férjemmel kettesben is, sőt, továbbmegyek, az is fontos, hogy nekem is legyen privát időm, amit magamra szánhatok. Fontos, hogy normális legyen a lakás, mert akkor érezzük jól magunkat benne, fontos, hogy legyen finom étel, tiszta ruha, fontos, hogy tarthassuk a kapcsolatot a tágabb családdal és a barátainkkal. Csak mindezek után törődöm azzal, hogy a babakocsi koszos-e vagy sem. Természetesen kimosom, amikor tudom, amikor meg nem tudom, akkor ott van rajta a cipő nyoma, vagy egy koszos kis mancsé - ki a fenét érdekel? Akinek ez a legfontosabb, az kösse fel magát. Nem érzem magam igénytelennek. De ha te annak látsz, hát szíved joga. Szerencsére nem a te véleményed számít.
Nekem is fontosan az általad felsoroltak, bár nem tudom, hogy jön ez ide, hiszen azok természetesek.
Nekem is 2 kisgyerekem van, hamarosan megszületik a 3. babánk, mégis szeretem a holmijainkat tisztán tartani.
Engem még nem szóltak meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!