2 éves gyereket tolsz még babakocsiban ha messzire mentek?
2.vagyok.
Szerintem nem gáz,az ő kis lábának is nagyon sok lenne az a séta.Írtam is,ha nem lenne a tricikli én is beleültetném.
10 hós kora óta nem ült babkocsiban a lányom. Azóta triciklit használt 19 hós koráig, azóta sétál velem. 21 hós volt, mikor kistesó született, szépen sétál a babakocsi mellett, vagy tolja a saját babakocsiját.
Mi is sétálunk egy nap 2-3 km-t a faluban, sosincs gond. Csak időt kell szánni rá...
De ha sietek, van , hogy felültetem a babakocsi tetejére, és úgy tolom őket, hogy odaérjünk, ahova kell.
De ha ilyen helyzetbe kerülnék, beültetném, és nem foglalkoznék vele, ki mit gondol...
Triciklitek, motorotok, biciklitek nincs? Bár az is hidegebb, mint a babakocsi, de abban legalább "dolgozik" ő is?..)
Én kiraktam szegény gyereket a babakocsiból, mert jön a tesó, szoknia kell a gyaloglást. nekem nem veteti magát föl, tudja gyalogolnia kell. Apával és a nagyszülőkkel cipelteti magát. Ha kirándulunk akkor gyors tempóban órákat képes gyalogolni, itthon a boltig vagy postáig csak vánszorog...
Ha úgy látod jónak, hogy gyorsabban haladsz a babakocsival akkor ne számítson senki véleménye, kapd elő és rakd bele a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!