2 éves gyereket tolsz még babakocsiban ha messzire mentek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 13:44
11/14 anonim válasza:
Persze, 21 hós a kisfiam. Imád kocsizni, szoktunk is, mert messze lakunk a központtól.
12/14 anonim válasza:
Szia!
Én is viszem még az esernyő kocsinkat,ha elfárad a kisfiam,ő kéri,hogy beülhessen.
Ha metróval megyünk valahová,akkor cipelem őt inkább,mert nem tudok babakocsival mozgólépcsőzni.
Reggel a bölcsibe is babakocsival megyünk,mert általában sietünk,gyalog vele 30 perc,babakocsival sietve 5.
13/14 anonim válasza:
Ha valami konkrét dolgot akarok elintézni, akkor mindenképpen babakocsi. Az én 23 hónaposommal pont az a baj, hogy sose fárad el és sétálni se tud csak futni, én meg utána. A kezemet nem hajlandó megfogni és persze mindig másfelé menne, mint kell. Szóval marad a babakocsi, amíg meg nem tanul "kultúráltan" közlekedni. Nem tudom az mikor lesz :(
14/14 anonim válasza:
januárban lesz kettő, hosszabb távra olykor babakocsi, olykor pedig még a hátamra kötöm meitaiba, így a tömegközlekedéssel sincs nagy macera. örülök ha 100 métert legyalogol anélkül, hogy a rázendítene: öööölbeee!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!