Nektek van sétapartneretek?
Én nem szeretek egyedül sétálni.
Szerencsémre, egy régi barátnőm (akivel igencsak elmaradtunk) 3 héttel utánam szült. Most minden második nap együtt csavargunk! Így legalább újmelegítjük a barátságot is!:)
Meg mi kertvárosban lakunk, ő a központban. Én már unom az itteni utcákat, minden házon ismerek már minden repedést. A központban meg tudunk nézelődni!
2012. ápr. 5. 08:24
2/15 A kérdező kommentje:
Én sem szeretek egyedül sétálni, de sajnos nincs az ismeretségi körömbe olyan akinek babája van, illetve akinek van Ők meg messze laknak.
èn külföldön élek. A szomszéd csaj még otthon volt a kicsijével az elején, de közbe vissza ment. így kb 2 hetente sétélunk együtt. de neki egy barátnöje utánnam 2 héttel szült. habár másik faluban lakik, de neki is hiányzott egy séta partner így heti 1x találkozunk sétálni, most a télre már játszani.
szóval nem muszály saját barát. kérdezz rá konkrétan ismerösnél hogy nincs-e kisbabás ismeröse a közelben akivel sétálhattok mert így unalmas. én nem voltam mérges hogy séta partnernek kellettem, mert nekem is annak kellett a lány, azóta jó barátnök vagyunk, és a tesók között is kevés korkülömbség lesz.
2012. ápr. 5. 08:29
4/15 A kérdező kommentje:
Hát még ismerős ismerősénél sincs aki a közelben lenne :(
A szomszéd lánnyal sétáltam alkalmanként, de ő ismét babát vár, és nem tud jönni, max. hébe-hóba. Marad az egyedüli séta. Nekem megvan az útvonalam, és szimplán élvezem a sétát. Pláne most, hogy jön a tavasz, figyelem, mi hogy változik a természetben, hol nyíltak ki a virágok, stb. Amúgy télen töltöttem le hangoskönyvet a telefonomra, rádiót, zenét hallgattam közben.
2012. ápr. 5. 08:49
Én is egyedül nyomom a köröket. És már nagyon unom! Nincs senki a közelemben, akivel mehetnék.
2012. ápr. 5. 08:58
7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Te Budapesten laksz?
Szerencsére nekem van, nem is egy. Van köztük régi barátnő, de van olyan is akit a terhességem alatt ismertem meg. Néha már az egyedüli séták hiányoznak:-) De azt is megoldom, olyankor szeretek leülni egy padra olvasgatni. De néha a tesómnak vagy unokatesómnak szólok, hogy nincs e kedvük sétáni.
2012. ápr. 5. 09:06
Nekem sincs sétapartnerem. Én ilyenkor MP3 lejátszót viszek magammal,és halkan hallgatom,hogy azért a külvilág zaját ( köztük a baba hangját is ) halljam, viszont kevésbé unalmas így a séta. Ha jó idő van, akkor a játszótérre megyünk séta helyett, ott ő is jól érzi magát és én sem unatkozom.
2012. ápr. 5. 09:19
Nekem is van, több is! Szerintem kellenek ezek a társaságok!
Nyékládháza
2012. ápr. 5. 09:27
További kérdések: