Szerintetek nem korai még, hogy a babám 10 hónapos, és sok értelmes szót beszél már? Nálatok mennyi idősen beszélt?
Az ha a kezébe vesz valamit, nézegeti, és rákérdez, úgy hogy rám néz akkor ez mi? Én meg válaszolok és elmagyarázom, hogy mi az.
Ez a felvétel gyorsan készült, mert már ment, hogy kamu amit írtam. Ennél tudnék jobbat is küldeni.
Csak hogy ezt nem csak én vettem észre. Bárhová megyünk más is kérdezi, hogy ezt mondja már. Nem csak én hallom ezt.
A védőnő is meglepődőtt múlt héten, ezért is tettem fel a kérdést, mert olyan furcsán nézett mintha ez rossz lenne, hogy ilyeneket mond.
én céloztam, hogy gond is lehet.
nem, nem az autizmusra gondoltam :)
még ha jóval a kora előtt jár sincs autizmus 15 hónapos kor előtt, ráadásul az autistákra az jellemző, hogy megkésett a beszédfejlődésük.
de ez a video után biztosan állíthatom, hogy nincs semmi gond a lányoddal, csak túlságosan büszke vagy rá :)
normális kislány aki lehet azt mondja, hogy ezmegmi, de nem tudatosan! :) ez egyértelműen látszik.
nyilván a védőnő is azért nézett rád furcsán mert lehetetlen dolgot állítasz :) és be is linkelted a bizonyítékot. remélem nem bántottalak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!