Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek nem korai még,...

Szerintetek nem korai még, hogy a babám 10 hónapos, és sok értelmes szót beszél már? Nálatok mennyi idősen beszélt?

Figyelt kérdés
Ha fog valamit kérdezi, hogy ez meg mi, de szép tisztán. Ha mondom micsoda akkor megismétli a szót néha. Mondja hogy add ide, és nyúl azért ami a kezembe van. Mondja a nevét becézve. Főleg ha tükörbe néz. Ha éhes mondja, hogy hamma.
2012. ápr. 4. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%
Én is meghallgattam, ne haragudj, biztos nem fog jól esni, de a kisfiad teljesen átlagos. Gagyarászik, és ebbe valóban bele lehet hallani azt, hogy "ez meg mi", de ha te nem írod le, hogy mit hallasz, és nem eleve ilyen füllel hallgatom, akkor eszembe sem jutna. Semmi tudatosság nincs benne. De ebben a korban nem is lehet. Majd kb. 2 évesen.
2012. ápr. 10. 10:57
 42/63 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. És egyébként itt mire mondja, hogy "ez meg mi?", szerinted?
2012. ápr. 10. 11:00
 43/63 anonim ***** válasza:
100%

nagyon aranyosan gügyög!

tényleg rá lehet mondani, hogy "ez meg mi" de nem azt mondja, gügyög :)

és így látva a babád, szerintem egy teljesen normális, átlagos kisbaba, nem pedig egy "UFO" aki 10 hónaposan a pulcsijával letörli a kajamaradékot az arcáról :)

2012. ápr. 10. 11:03
 44/63 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom én még úgy sem hallottam a gügyögésbe bele azt, hogy ez meg mi, hogy tudtam mit kellene hallanom. Nagyon édesen gügyög, de szerintem is "csak" gügyögés. Egyébként meg haláli cuki kisbaba, de szerintem tényleg nem beszél és e nem baj, az sem lenne baj, ha beszélne, de ő tényleg nem beszél vagy legalább is ezen videó alapján azt lehet mondani. Így az én lányom is "beszélt" 10 hónaposan. Ő egyébként 1.5 éves és mostanában egész sok dolgot próbál mondani és még e is korai szerintem (de lehet csak a rokonsághoz mérem, ott az egyik kisfiú majdnem 3 volt amikor elkezdett beszélni, igaz akkor már rögtön mondatokban)
2012. ápr. 10. 12:17
 45/63 anonim ***** válasza:
100%

enyém ennyi idősen mindig azt mondta, hogy BUGYIKA!

ez pont olyan mint nálatok az "ezmegmi".

mi, a család nagyon jókat mosolyogtunk de nekem nem jutott volna eszembe rámondani, hogy szoknyapecér mert a játszón egyből a lányok bugyikájára kíváncsi ;)

ne magyarázz bele többet mint ami :)

2012. ápr. 10. 12:20
 46/63 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ti úgy beszéltek előtte, hogy ez meg mi?
2012. ápr. 10. 14:07
 47/63 A kérdező kommentje:
Nem érdekel mit mondtok én tudom, hogy tudatosan kérdez mindenre rá, egyszerüen mindenre kiváncsi.
2012. ápr. 10. 19:04
 48/63 anonim ***** válasza:
100%

oké :)

szerinted a járókában mire kérdezett rá?

tényleg érdekelne :)

2012. ápr. 10. 19:05
 49/63 A kérdező kommentje:
A tv-ben volt valami reklám talán.
2012. ápr. 10. 19:08
 50/63 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén hiszem, hogy a gyereked előrébb van a beszédfejlődésben, mint az átlag, de ettől függetlenül, ha egy gyerek tudatosan kérdez rá valamire, hogy ez mi. Akkor azt előtte megnézi esetleg forgatja vagy határozottan rámutat. Nem tesz egy félkört a kezével, ha egy gyerek tudatosan rákérdez valamire, akkor tudsz rá válaszolni, mert tudod mire kérdez rá. Ettől még a te kisfiad nagyon édes és okos, mint minden más ekkora kisgyerek, ha beszél ha nem :)
2012. ápr. 10. 19:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!