Szerintetek nem korai még, hogy a babám 10 hónapos, és
sok értelmes szót beszél már? Nálatok mennyi idősen
beszélt?
31/63 A kérdező kommentje:
Én nem unatkozom, van elég dolgom. Valószínű, hogy te unatkozol, hogy ilyen hülyeségeket és sértőket írsz. Ide még az igazat sem lehet írni.
Én csak azt írom amit észrevettem és hallottam, ilyeneket miért találnék ki?
egy 10 honapos gyereknel nincs en kep. Meg arra se nagyon jön ra ennyi idösen, h ti nem eggyek vagytok.
2012. ápr. 6. 22:02
A felsőjével törölte le az arcát??? Mégcsak nem is a kezével??? Ne má'! Fiyelj, én nem hiszem, hogy te szándékosan félre akarsz itt vezetni bennünket, de hogy többet látsz bele ezekbe a dolgokba mint a valóság, az tuti. Szánj már 10 percet arra a videóra, és győzz meg minket.
2012. ápr. 7. 06:20
Mondtam én, hogy kamu vagy.
2012. ápr. 9. 23:53
35/63 A kérdező kommentje:
Azért mert nem küldtem el a videot egyből kamu vagyok. Küldök videót, de úgy sem hiszitek el így sem, hogy igaz amit írok.
A hétvégén rájöttem, hogy tudatosan kérdezi a babám, hogy 'ez meg mi'. Mindenről megkérdezte, bármit látott vagy adtunk a kezébe és magától mondja, nem minket ismétel.
De ezt videón nem tudom igazából elküldeni, mert mikor a kamerát elérakom, abbahagyja a dumálást.
[link]
Nem lehet megnézni mert privát videó!
2012. ápr. 10. 08:26
37/63 A kérdező kommentje:
Bocsi. Most talán jó lesz.
Én meghallgattam. Szimplán gagyorászik. Persze bele lehet magyarázni, hogy ezt kérdezi, de bármerre néz, azt ismételgeti, "bebegbi" "begbegbi" "ebebe" . Szerintem látja rajtatok, hogy tetszik Nektek ez, azért ismételgeti folyton. Semmiféle tudatosságot nem láttam benne. Persze nem vagyok szakértő, ráadásul nekem is egy 10 hónapos lányom van, első gyerek. Ugyanígy gagyarászik Ő is. Nincs ezzel semmi baj, ettől még lehet hamarabb elkezd majd beszélni, mint más gyerekek. :)
2012. ápr. 10. 10:08
Valóban úgy hangzik mintha azt mondaná hogy ez meg mi de tuti nem tudatos...
Az én fiam akkor ilyen alapon 4 hónaposan azt "mondta" hogy hülye vagy (csak úgy hangzott)
2012. ápr. 10. 10:24
Kedves kérdező: én is meghallgattam a felvételt, és hidd el, hogy ez nem tudatos. Tetszik neki a saját hangja, próbálgatja, de hogy nem tudatosan kérdezgeti mindenre, hogy ez meg mi, az 100000%.
2012. ápr. 10. 10:31
Kapcsolódó kérdések: