Két kisgyerekkel otthon lévő anyukák, hogy bírjátok a mindennapokat? Én néha megtudnék bolondulni.
Figyelt kérdés
Nagyfiam 2 éves,a kicsi 4 hónapos. néha nagyon nehéz. A naggyal nincs gond.Nehéz összehozni a két gyereket. A nagy kimenne de,du.-án. A kicsi szeretne nyugodtan aludni. De a nagy miatt nem tud. De. itthon vagyunk akkor zavarja a játszás,zaj. Du. menni kell a játszótérre. Ti,hogy oldjátok meg?2012. ápr. 4. 13:08
11/12 anonim válasza:
Sziasztok! Régi a kérdés, de pont ebben a helyzetben vagyok, a nagy januárban lesz 3 éves a kicsi meg most 4,5 hónapos. Azt kérdezném tőletek, hogy mikor lett könnyebb a két gyerekkel? Én abban bízok egyfelől, hogy ha a kicsi elindul legalább kúszva vagy mászva akkor jobban ellesz ő is, másrészt pedig ha már egyszer alszik a kicsi és egy lesz a napirendjük nagyjából. Bízhatok ezekben?
12/12 Nicsak2 válasza:
Sziasztok,
Nekem ugyan csak egy gyerekem van, de úgy gondolom könnyebb lesz ha nől a pici. Most majdnem 1 éves és már csak egyszer alszik, akkor gondolom már lehet a naggyal is aludnia.
Ha elindul a mozgásfejlődés szintén egy mérföldkő, akkor jobban el tudja magát szórakoztatni.
Viszont kicsit most nehezebb, mert elkezdődött szerintem a szep.szorongás. Csakis kézben hajlandó elleni, és ha ott ülök mellette, mert ha felállok sír...ordít...Kézben mosogatós és wc-n ülős szituk :D
Viszont nekem is kérdésem, hogy volt valakinél hasonló? Mikor kezdett elmúlni?Tudom, hogy múlandó, csupán érdekelnek a tapasztalatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!