Kismamik! Akik otthon vannak mivel töltik el a mindennapokat? Járnék kismamatornára, de nem tudom, hogy hova érdemes! Kicsit unalmas itthon!
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 14:53
1/3 anonim válasza:
Szia. Én igaz nem járok kismama tornára de beosztom az időm bár néha így is nagyon unalmas mivel az elejétől itthon vagyok. Felkelek eszem lemegyek a boltba. Délelőtt netezem aztán főzök és egyéb házimunkák. Délután tv vagy sétálok a barátnőmmel vagy anyukámmal, kikísérem a hugom lovagolni stb. Este 6ra van itthon a párom onnantól együtt vagyunk. Hát kb így telik egy nap. Hol a meleg hol az eső miatt nem tudok kimozdulni ami elég idegesítő. Már mindent megvettem így már amiatt sem kell mászkálni. Már csak várom hogy mikor jön az idő:)
35hkm
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!Örülök,hogy legalább te írtál.Én még csak 13 hetes leszek holnap,de elég lassan vánszorog az idő.Én is csinálok minden napra valami rendszert,hogy ne egyen meg az unalom.Te mikor kezdtél el vásárolgatni a picinek?
2010. júl. 28. 09:03
3/3 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok, 14 hetes leszek holnap. Tanár vagyok, most nyári szünet van, de az orvosom és a védőnő se ajánlja, hogy visszamenjek dolgozni. Hosszú lesz az idő január végéig, már most unom magam néha. Olvasok, TV-t nézek, sétálgatok, sütök-főzök. A tornán én is gondolkodtam egyébként, nálunk itt Kecskeméten van egy fitness stúdió, ahol heti 3X van terhestorna. Utánajárok, mikortól ajánlják és milyen rendszerességgel, és írok, ha megtudok valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!