Anyukák! Ezt láttátok már?
Figyelt kérdés
Találtam egy petíciót is..
Nekem megáll az eszem. Bár egyes családoknak nem ártana, ha nem pénzt kapnának a kezükbe, és olyan helyre hordanák, ahova nem kéne......
2012. ápr. 2. 22:19
11/21 anonim válasza:
Aki eddig a családi pótlékból vett pl. pelenkát azt se értem most. Az utalványból vásárolsz élelmiszert, így ugyan annyi kp. van a zsebedbe mint a vásárlás előtt, és kp.-ból veszel pelenkát. Nem lesz kevesebb a pénz, csak az utalványt a boltba viszed, a kp.-ból meg pelust veszel valamelyik drogériába vagy ahol szoktad.
13/21 anonim válasza:
Elolvastam kedves 22:48-as! Szerintem már előbb és többször mint te. Én a 22:36-os válaszolónak írtam. Szóval te olvasd el a többi hozzászólást is rendesen.
A családi pótlékra reagáltam. A többi persze hogy nem mindegy, a segélyek és a lakásfenntartási támogatás.
15/21 anonim válasza:
Akkor nem értem mi a gond a válasszal......
16/21 anonim válasza:
Az 5. válaszadóval értek egyet. Akinek alkoholra és cigarettára és gépezésre ment eddig, az ezentúl is arra fogja költeni, mert fogja találni a módját neki! Csak mi szívunk, akiknek rendesen kéne az az összeg, alig van pár hely ahol le lehet vásárolni és az is irtó drága!
17/21 anonim válasza:
Na de nemcsak babások vannak, mi van ahol napközire, vagy különórára költik a családi pótlékot? Undorító, mikor így rá akarnak erőltetni valamit az emberre. Inkább le kéne vonni a következtetést, hogy egy nagy kaki az Erzsébet-utalvány és a CBA is, nem pedig lenyomni az emberek torkán.
18/21 anonim válasza:
Egy gyereknél még én sem háborognék, de ha minden jól megy pár hónapon belül 3 babánk lesz, az 48.000 ft családi pótlék. Aldiban és Tescoban, Rosmannban szoktunk vásárolni, ott nem fogadják el. Ahol elfogadják itt a környéküknön, kisebb boltok, ahol minden szinte a duplája. Arról nem beszélve, ha a közeli boltból csak pl. egy tejföl kell, akkor kezdjek el vásárolni, hogy az 500 vagy 1000 ft utalványt be tudjam váltani.
19/21 anonim válasza:
Én már nem is tudok mit írni erre...
Ti kitöltöttétek a petíciót?:)
20/21 anonim válasza:
Gondoltam hogy a cigányokra kell fogni,hogy azok végett van ez!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!