Anyukák, láttátok a Müllerben az új Nestlé Alette tejpépet? 450 g-os kiszerelés, több fajta-gabonás, kekszes, grízes. A kisfiam imádja! és persze az ára nagyon jó-860 Ft!
szia!
tegnap este vettem én is.Nem az Alette,hanem a Nestlének eddig nem volt tejpépe,legalábbis én ugy tudom.6 hónapos kortól van.
Bocsi az OFFért!
Már elég régóta van a Nestlének tejpépe, van 4 hós kortól a rizses, 6 hós kortól kekszes, gyümölcsös, sztacsatellás... A párom a Nestlénél dolgozik, a fiúnk kapott rengeteg Nestlés kaját, többek között tejpépet is (18 dobozzal). Úgyhogy van már régóta, csak esetleg ahol eddig vásároltál, ott nem volt, vagy nem figyelted. :D
Első vagyok,tényleg régóta van már a nestlenek tejpépe,mi a rizsest esszük 2 hónapja.
Kedves utolsó válaszoló,te tudsz vmit arról,hogy ezaz Alette most mit jelent akkor?
Utolsó vagyok,de aranyos vagy,nem azért írtam tényleg,hogy van a nestlenek tejpépe,hogy bántsalak esküszöm és hozzáteszem,hogy ha a müllerbe vásárolsz,ott eddig nem volt nestles,írtam,hogy én sem kaptam,csak máshol,és így tényleg nem tudhattál róla.
Ne haragúdj,nem kioktatásnak szántam esküszöm...
Legyen szép napotok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!