Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láttátok ezt dolgozni akaró...

Láttátok ezt dolgozni akaró anyukák?

Figyelt kérdés

Most akkor milyen jog védi a kismamát? mégsem kötelező visszavenni minket amikor gyed után dolgozni szeretnénk?

[link]

2010. aug. 27. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Én így tudtam eddig is. Hiába is szerettem volna a GYED lejárta után visszamenni dolgozni, ha a munkáltatóm nem akarja... Én óvónőként dolgoztam, most egy kezdő óvónő van a helyemen... A GYED-em lejárt, de ugye a munkáltatómnak jobb, ha nem az én magasabb fizetésemet kell fizetnie, hanem a kezdőét.. Egy év alatt ez sem kevés megspórolás... Majd, ga a gyerekem betölti a 3 évet, akkor lesz köteles visszavenni. addig csak lehetősége van rá.
2010. aug. 27. 11:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Én nem így tudtam és az ügyvéd sem ezt mondta. akkor most hol védik a kismamákat? Aki dolgozni akar, mert el kell tartania a gyerekeit annak nem engedik?
2010. aug. 27. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
hát ez érdekes....mindenesetre köszi a linket, végre egy oldal, ahol rendesen le van írva erről minden....szívás lesz nekem ahogy látom.....
2010. aug. 27. 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Hu,hát ez tényleg érdekes,köszi én is a linket,biztos én is gázos helyzetben leszek ez alapján!:(
2010. aug. 27. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!