Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Lányos anyukák láttatok...

SOS! Lányos anyukák láttatok már ilyet?

Figyelt kérdés
Reggel amikor bontottam ki 6 hónapos kislányom pelenkáját rózsaszínes-narancssárgás lepedék szerű volt a kis punciján.Nem sok, de megijedtem. A férjem szerint sem tűnt vérnek. Ti láttatok már ilyet? Mi lehet ez? Egyébként anyatejes, és a héten kezdtük kóstolni az almát. Plusz folyadékot nem fogad el, de igény szerint szoptatom.
2010. jún. 13. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szólj a védőnőnek, vagy orvosnak. Ők többet tudnak és Te is megnyugszol.
2010. jún. 13. 09:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták a kórházban,hogy távozhat véres jellegü váladék,a hormonok miatt,ha darabos akkor kell sürgösen dokihoz menni,de akkor sincs baj!Viszont én is megmutatnám egy orvosnak ,de biztosan semmi gond nincs a babáddal!
2010. jún. 13. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Fél évesen már elég nagyo ahhoz hogy hormonok miatt távozzon vér a hüvelyéből. Biztos hogy onnan jött? Nem lehet a pelenkából vagy kívülről került oda? Esetleg a székletéből? Én elvinném gyereknőgyógyászhoz.
2010. jún. 13. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, kérdezd meg a dokidat, vagy védőnőt. Nekem még a kórházban volt rózsaszínes folyás, a hormonoktól mensizhetnek, sőt anyatej is folyhat a cicikből.
2010. jún. 13. 11:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is még a kórházba volt ilyen, azóta nem vettem észre, de szerintem is beszélj a védőnővel.
2010. jún. 13. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha jól értem,nem a peluson volt,hanem a punciján,ugye?Nem kezeltetek neki mostanában szájpenészt?Mert a szájpenész visszaköszön lent is! Ilyenkor általában csak hidratálásra van szükség,semmi egyébre!Ny
2010. jún. 14. 08:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma megkérdeztem a védőnőt, és azt mondta, hogy valószínűleg a melegtől van. Bepállott az éjszaka alatt szegénykémnek. Mindenesetre megnyugodtam, hogy nincs nagy baj. A szájpenésztól kiütéses lenne, nem? Köszönöm a válaszokat.

2010. jún. 14. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!