Anyukák! Ezt láttátok már?
Találtam egy petíciót is..
Nekem megáll az eszem. Bár egyes családoknak nem ártana, ha nem pénzt kapnának a kezükbe, és olyan helyre hordanák, ahova nem kéne......
ez már megint valaki "biznisze".
azok a családok, ahol a családiért szülnek gyereket, majd elisszák, ugyanúgy ezt is elfogják inni. Simán megveszi valaki tőlük az utalványt 30%-ért és az összeget elissza.
Szóval ez nem megoldás.
Teszek rá miben adják a családit, de akkor fogadja el a gyógyszertár a gyerekeim havi 15 ezer ft-os gyógyszeréért, fogadja a speciális bolt a spec. étrendjükért, fogadja el a buszsofőr amivel orvoshoz hordom őket, vehessek a turisban ruhát rajta nekik és még sorolhatnám.
Tescoba, CBA-ba, csárdákba egyáltalán nem járunk, itt nem költhetjük. De lehet az lesz, minden hónapban elmegyünk welnessezni és közlöm a tartós beteg gyerekeimmel, hogy ez van étel helyett:(
Ki akarják ezek csinálni a szegényeket ez már biztos...
Hű, nem láttam, hogy ki volt már írva, elnézést!
Mi is eltudjuk majd költeni, de ahogy írták, mégis......
Nem tudom még mit fognak kitalálni, csak egyre rosszabb lesz.. :-(
Alapötlet nem rossz , de szerintetek nem lesz olyan aki eladja vagy cigit és italt vesz belőle??
Nekem nem gond ha utalvány lesz teljesen mindegy mivel fizetem ki a pelenkát és az ennivalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!