Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen 4 hónapos tápszeres...

Milyen 4 hónapos tápszeres babád napi étrendje?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 21:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy tévedtem és fokozatosan vezeted be az ízeket.

Viszont ez a miért árulják dolog... Hát nem tudom. Alkoholt, dohányt és kólát is árulnak, meg chipset...

Te tudod, a te gyereked.

2012. ápr. 4. 18:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem kellene kisarkítani,hogy alkoholt meg dohányt is árulnak,azért szerintem ha egy bébiételre rá van írva,hogy pl 4 hós kortól adható,akkor nyilván nem lesz tőle semmi baja,ha megeszi,máskülönben nem engednék ebbe a kategóriába sorolni,nem hinném,hogy hasra csapva irkálnak rá.Persze,az alkohol meg a dohány is bárki számára megvehető,ha úgy dönt,az más kérdés,hogy jól dönt-e,ha megveszi,de azért ezt ne hasonlítsuk már össze a bébiételekkel,ez utóbbiakkal azért azt nem tehetik csak úgy meg,hogy olyat áruljanak,ami ártana egy babának.Nyilván akkor nem írhatnák rá,hogy 4 hónaposan adható.Amúgy mi külföldön élünk és itt azért más a hozzátáplálás,mint otthon,más ütemű,mivel itt hamarabb visszamennek az anyukák dolgozni,meg eleve már a szoptatás-tápszerezés kérdéséhez is lazábban állnak hozzá.Ezt most csak arra mondom,hogy nyilván ezért is másabb a bébiételek sorolása.
2012. ápr. 4. 22:28
 13/15 ×anya×3 válasza:
szia! Ne izgulj ezen,mindent jól csináltál.van itt néhány internetes anyuka,ők csak azt fujják,amit a net ír!4 és fél hónapos a kisfiam ,megjegyzem 3.-gyermekem,és pár hete kezdtem a hozzátáplálást,anyatejes!badarság ,hogy anyatejes csak 6 hó után kaphat gyümölcsöt!a védőnö is azt mondta ,lehet bátran!semmivel sem külömb egy tápszeres baba!imád enni,boldog mikor ő is kaphat csak úgy cuppogtatja az almát,mert most még csak azt kap,napi 1×.sietni nem kell,hagy szokja az ujdonságot,de semmi baja nem lesz tőle!és szerintem ne itt kérj tanácsot,mert itt mindenki szülész,nőgyogyász,és orvos!jó babázást kívánok!!!
2012. ápr. 9. 13:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves 13. válaszoló! Köszönöm,örülök,hogy azért nem mindenki fogja ezt fel annyira drasztikusan.Egyébként megérzésem szerint én sem hiszem,hogy akkora hülyeséget csinálnék,hiszen azokat az ízeket kapja,amit ebben a korban szabad,fokozatosan kezdtem adni,és mivel eddig nem lett semmitől baja (mármint allergia,hasfájás,ilyesmi),és jóízűen eszi,akkor nem értem,miért ne ehetne annyit,amennyit kíván.A húsról meg már leírtam a véleményem.Ja,és nekem is második babám,nem első,a nagyobbik már 6 éves,úgyhogy van már ebben tapasztalatom is.
2012. ápr. 9. 22:37
 15/15 bettikeee25 válasza:

Fura emberek vagytok! Hust ad neki jaj jaj mi történt.

Elarulok egy titkot!

SEMMI SE!

Am meg azért van a bébiételben hus ,mert megeheti a gyerek vegyétek elö a hozzataplalasi könyvet!

3 ho : répa-petrezsejem, krumpli, alma-keksz

4ho: csirke hús , csirke máj, sütötök

.

Csak ugy mellesleg 2 fiam van las csodat kutya bajuk védö nö tanácsara igy ettek.

A pici 4 hós eszik: huslevest,krumplilevest, csirke hust , szalamis kenyeret, joghurtot, turo rudit,almat kekszel stb stb. 66cm 7000gramm ,es köszöni jol van :-D

2016. máj. 20. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!