Hogy néz ki 6 hos, tápszeres babátok étrendje? Hányszor kap tápit?
Figyelt kérdés
ha reggel tápit kap 240-et (jo evö) adjak még neki még 1szer napközben? addig kapott, csak nem tom jol csinálom e. ti hogy csináljátok?2010. jan. 31. 16:09
1/3 anonim válasza:
az én kisfiam 6,5 hós. Reggelente tápit eszik (már ha megeszi, mert nem hajlandó cumisüvegből, se csőrős pohárból inni.) Aztán tízóraira meg uzsira egy kis gyümi kekszel. Ebédre meg főzi husival. Vacsorára ha megenné tápszert adnék neki, de így marad a tejpép. :(
2/3 anonim válasza:
Én 6 hósan kezdtem el a kóstoltatást. Szóval ilyenkor mi még nagyban tápiztunk. 5x kapott tápit és közben jöttek az új ízek szépen fokozatosan.
3/3 anonim válasza:
4 hósan kezdtem a hozzátáplálást, most 6 hós.
Az étrendje:
7:15 reggeli, 220 ml tápszer
11:30 ebéd, főzelék
15:30 uzsi, 220 ml tápszer
17:30 gyümölcs babapiskótával
19:30 vacsi, 220 ml tápszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!