Anyukák! Ha lenne egy szabad napotok teljesen egyedül, mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 21:06
31/33 anonim válasza:
én biztos beiktatnék a szabadnapomba egy pár óra turizást is a hádában :)
32/33 anonim válasza:
Háát! Ha pl. reggeltől vigyázna valaki pl. estig a gyerkőcre, akkor azzal indítanám a napom, hogy tele engedném a kádat vízzel, és egy jó nagyot áznék! Mióta megvan a gyerkőc, kisebb korában hamar lezuhanyoztam, mióta nagy kádban fürdik, pedig vele együtt fürdök, és játszunk együtt, úgyhogy idejét sem tudom, mikor fürödtem egy jót egyedül, és úgy, hogy teljesen ki tudjam kapcsolni az agyam! Utána elmennék fodrászhoz, vagy kozmetikushoz, vagy szoliba! A délutánomat pedig a barátnőimmel tölteném, és egy jó nagyot dumcsiznánk gyerekek nélkül! Akár még plázáznánk is egyet! Nagyjából ennyi! Csak tudom, hogy a nap végére iszonyatosan hiányozna a lurkóm, mivel ha egy délelőttre vagy délutánra ráhagyom szüleimre, már akkor is hiányzik! De néha azért jó lenne egy lazítós nap! Amúgy másfél éves a pici!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!