Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ha lenne egy szabad...

Anyukák! Ha lenne egy szabad napotok teljesen egyedül, mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 21:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

10kor kelnek (6.30 helyett)

11ig csak fekudnek , ebredeznek egy kaveval a kezemben :P

vennek egy nagy furdot (csak tusolni szoktam, mert gyorsabb)

12h-korul elmennek kozmetikushoz egy feltolto kezelesre dekoltazs masszazsal

innek utanna egy fini teat....es ennek valami finit

ugy 15h korul fodraszhoz es kernek egy indian fejmazzsazst is.....

18h korul osszefutenek a baratnoimmel, elmennenk szaunazni uszni es masszazsra......

22h korul hazamennek es osszebujnek a ferjemmel :) kipihenve es felfrissulve.

utanna meginnank egy uveg fini bort es beszelgetnenk meg 1-2 orat

2012. ápr. 3. 00:07
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt fogok kapni szülinapomra/30.-án lesz/ :SZABADNAPOT:))) Alvás,aznap hajfestés,filmnézés,kaja...Előtte úgy intézem,hogy a házimunkára aznap ne legyen gondom!:)
2012. ápr. 3. 06:58
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kaptam 100%ot pedig én is csak a saját álmodozásomat írtam le...biztos vkinek szúrta a szemét vmi...
2012. ápr. 3. 08:37
 24/33 sumergo ***** válasza:
100%
Bringáznék egész nap!!!
2012. ápr. 3. 08:44
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Reggel "önállóan" ébrednék. Kicsi tv-zés, séta kint. Jó nagyokat röhögős program a barátokkal-és persze a férjemmel. Fürdés egy strandon (még persze téliesítetten).

Vacsora kettesben

2012. ápr. 3. 09:34
 26/33 A kérdező kommentje:

sziasztok! Én tuti vásárolnék magamnak pár új cuccot, ebédelnék valahol, lényeg, hogy elém rakják a kaját. Este vacsi+a kedvenc együttesem koncertjére elmennék. Ha beleférne, akkor egy szundi délután és egy kis tv-zés.

Ja, és egész nap kicsinosítva járnék. :)

Várom még a vágyaitokat!

2012. ápr. 3. 12:52
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Én egy kicsit cukrászkodnék otthon, aztán pedig aludnék egy nagyot:)
2012. ápr. 4. 21:51
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Kiadós reggeli,majd wellness(masszázs,szauna,szépítkezés) délelőtt egy csacsogós barátnővel,egy kis ruhavásárlás. Finom ebéd,utána szieszta. Délután csak apukával lennék,szex és filmnézés,séta a kellemes esti levegőn. Milyen érdekes,hogy a kérdés arról szól, "EGYEDÜL" mit csinálnánk? Egyedül pl. beraknék egy kis Eddát és AC/DC-t full hangerőn,és leereszteném a fáradt gőzt! :)))
2012. ápr. 4. 21:59
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Aludnék 10-ig, innék egy kávét, olvasnék, elmennék tornázni, kozmetika, fodrász, találkoznék barátokkal, ennék valami finomat, nézném a tévét és szeretkeznék egy oltári nagyot:)

Hozzáteszem rengeteg segítségem van, mindent meg tudok tenni, csak nem mindig akkor, mikor én szeretném.:)

3,5 éves fiam és 5 hónapos lányom van

2012. ápr. 4. 22:14
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Most már tudom,hogy jövő április 6.-án mit kérek szülinapomra!Idén még nem jó,mert szoptatok,de jövőre...hmm! :)
2012. ápr. 5. 01:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!