Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ha lenne egy szabad...

Anyukák! Ha lenne egy szabad napotok teljesen egyedül, mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 21:06
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem akarna mosogatni? porszívózni? ablakot mosni?? :D esetleg gyerekdalokat énekelni? pelenkázni? De fura :D
2012. ápr. 2. 21:22
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokáig aludnék, aztán csavarognék egy nagyot, közben beülnék valahová ebédelni, este megáztatnám magam egy kád vízben, majd kényeztetnénk egymást órákig a párommal.

3,5 éves és 11 hónapos gyerkőcök anyukája!

2012. ápr. 2. 21:23
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
szintén aludnék, aztán örömködnék a szabadnapomnak, aztán szerintem hívnám a gyerekmegőrzőt, hogy hogy van a manóm. :) 1 éves
2012. ápr. 2. 21:25
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Ébredés után készülődés, a Párom már régóta szeretne elmenni Pestre (mondjuk Ő hármasban képzeli el az utat a kislányunkkal) de akkor ez esetben kettesben mennénk. Sétálnánk egyet kéz a kézben, fagyiznánk, beülnénk egy kávézóba (régen sokat jártunk) meginnánk valami finom kávékülönlegességet, otthon pedig megnéznénk egy filmet. Aztán pedig szeretkeznénk!! :)) Ez egy szép elképzelés, de tudom, hogy gyötörne a lelkiismeretem a kislányom miatt, aki nem lehet ott velünk, így ez majd hármasban, egy kis programváltoztatással lesz csak igazán jó! :) De még csak 7 hónapos a Picikénk, szóval a pesti kirándulásunk még várat magára!
2012. ápr. 2. 21:25
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálam már be van tervezve egy ilyen nap májusban. A fiam megy a nagyanyjához, én meg a szomszéd csajjal a vidámparkba. Ott jól kiéljük magunkat (mind 2-őnknek 10 hós a fia) utána haza, és vissza a minden napi mókuskerékbe. Szerencsére havi 2-3* elszabadulok itthonról, ilyenkor a férjem vigyáz 2-3 órát a gyerekre, én szabad vagyok. :)
2012. ápr. 2. 21:44
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Az tuti, hogy kialudnám magam:-))) aztán jöhet bármi...
2012. ápr. 2. 21:55
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Aludnék, megnéznék egy jó filmet, kaját rendelnék (amit teljesen egyedül ennék meg:-), beülnék a kádba olvasni, este megnézném a Híradót (fél éve nem láttam), játszanék a férjem Xboxjával, felhívnám a barátnőm és órákig elcsevegnék vele úgy, hogy újra beültem a kádba! De a legfontosabb: reggel elmennék nagyvécére úgy, hogy senki nem veri az ajtót és nem kiabál utánam! :-)
2012. ápr. 2. 22:15
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy ÁTALUDT (szopi nélküli) éjszaka után, kora reggel hűvös de kellemes nyári levegőre, madárcsicsergésre és a felkelő nap fényére ébrednék, miközben apa cirógatja a testem. Utána aludnánk még legalább 10-ig. Miután felkeltünk összedobnánk nyugodtan valami finom ebédet, megkajálnánk úgy hogy mindketten egyszerre letudjunk ülni az asztalhoz. :)

Ebéd után összebújnánk egy jó film előtt, amit végig is nézünk zavartalanul.

Este bűntudat nélkül elfogyasztanánk egy üveg bort, megint szerelmeskednénk és korán lefeküdnénk.

Ó, még csak fél éves a kisfiunk, de mégis olyan távolinak tűnik így leírva egy ilyen napunk. És még sokáig mellőznünk is kell, de azért remélem lesz még ilyen. Nincsenek nagy vágyaim. :)

2012. ápr. 2. 22:27
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az első kérdés, ahol senki nem lett lepontozva, sőt mindenki kapott egy szép nagy 100%-ot :D Tényleg nagyon jó a kérdés!
2012. ápr. 2. 23:03
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
10-ig aludnék,majd edzenék egy jót,zuhany,elkapnám egy körre az uramat,majd olvasgatnék,filmeznék lustálkodnék,elkapnám még egy körre az uramat,majd zuhany,és irány az éjszaka,koktélok,zene,tánc miegymás :)
2012. ápr. 2. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!