Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak bennem kelt rossz,...

Csak bennem kelt rossz, kellemetlen érzéseket ez a Stokke Xplory bemutató videó?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=Gg8mZ29w7kU

Nem Stokke babakocsink van, hanem egy "hagyományos" babakocsink. Előre mondom, hogy nem amiatt kelt bennem rossz érzést, hogy nem tudnám megfizetni és kisebbségi komplexusom van, mert ha akarnánk, akkor vehetnénk.

Viszont ahogy néztem ezt a videót egyből hatalmába kerített az a tudat, hogy az én babám mennyivel sanyarúbb sorsra jutott a normál babakocsival, hiszen édes kisfiam így nem láthatja a tengert, lentről nézi az étterem asztalát, nem látja, hogy milyen fagyi közül lehet választani és még sorolhatnám a filmben megemlített helyzeteket. És így szegény babám szomorú, egykedvű, míg a Stokke-ban ülő kislány csupa vidámság, neki bejött az élet, belőle biztosan sikeres ember lesz.

Aztán észbe kaptam, hogy nem lehetek ennyire hülye, ez csak nagyon durva érzelmi ráhatás a reklám miatt, amellyel úgy érzem, hogy kicsit talán kihasználják éz anyukák érző szívét.

Vagy nekem jött ez le a kisfilm láttán?

Lehet, hogy én vagyok zizi, mert ismét babát várok és ilyenkor az ember ugye érzékenyebb...

2009. jún. 16. 11:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
80%

Nekem tetszik a babakocsi, de ez a reklam nagyon gaz.....

Angliaban elek es itt sokan hasznaljak ezt a kocsit.Baratnomnek is olyen van es nagyon szereti.

De ez a marketing tenyleg gusztustalan!!!

2011. márc. 14. 22:35
 22/28 anonim ***** válasza:
75%

sziasztok!

a reklám tényleg gáz és nem ettől lesz valaki jó anya az bizos! a másik babakocsi meg aránytalanul vacak a Stokkéhoz képest miért nem Bugaboot raktak mellé? :)amúgy én szeritem Stokkét veszek a születendő babámnak mert tetszik és BKV-nom sem kell de már 160-ért is van nem kell 200-fölé menni

a reklám nyilván érzelmi zsarolás és ezért szemét dolog, de nem kell leszólni a kocsit vagy az anyukákat akiknek ilyet haszál a babája mert izlések és pofonok mint tudjuk!

2011. márc. 14. 22:46
 23/28 anonim ***** válasza:
67%

Sziasztok!

En New Yorkbol irok!Ezt most csak azert mondom,mert itt speciel nem sikerul ezeket a babakocsikat eladniuk..Sem a harom kerekueket,mar levittek az arukat a beka segge ala,megsem kell senkinek!

A celebeknek adnak ajandekba ilyen puccos kocsikat,hogy mindenki ilyet vasaroljon!De ahogy elnezem,az itteni anyukak zome marad a jol bevallt klasszikus babakocsinal,ugy ahogy en is!Es hogy miert?Mert azt talalom praktikusabbnak es biztonsagosabbnak!

2011. márc. 15. 00:43
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Régóta mondogatják, hogy a hagyományos babakocsiban a gyerek pont egy szinten van a kocsik kipufogójával és a mai környezetbarát motorok annyira apró szemcséket bocsátanak ki, hogy azok tutira eljutnak a tüdő legbelsejébe és rákot okoznak. Úgyhogy én ha láttam volna ilyen kocsit, mindenképp ilyet vettem volna, mert ebben jó magasan van a gyerek. Így maradt a hagyományos kocsi és kerültük a városi sétát.

Na mondjuk ezt direktbe bemutatni, hogy mit kap a gyerek lent, az lett volna a durva. Hiszen az már lelkiismereti kérdéssé tette volna az egészet.

Ez inkább olyan, ha nem ilyen kocsid van, akkor sem történik semmi komoly, legfeljebb nem lát át a híd korlátján a gyerek.

2011. márc. 15. 00:56
 25/28 anonim ***** válasza:
47%
:) A gyereked ha nagyobb lesz egyaltalan nem az fogja erdekelni, hogy milyen markaju babakocsiban toltad. Az lesz neki fontos, hogy mennyit foglalkoztal vele, mennyire szeretted, a kozos jatekok, programok, setak, olelesek. Ezek fognak szamitani neki es az a csintalan kis 5 perc amibol tobbet kap ha mesenezesrol van szo. :) Ezek tobbet fognak erni neki mint az, hogy milyen babakocsiban ult. :) Gondolod engem erdekel milyen babakocsiban toltak 30 evvel ezelott. :))) De emlekszem sok masra es szepre ami megmosolyogtat es kellemes erzes. Mar nem tudjak mivel megbolonditani szegeny anyukakat. :(
2011. márc. 15. 11:11
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem stokkém van,és imádom.De ez a reklám tényleg borzalom.
2011. márc. 15. 13:19
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök jó reklám. Nem tudom miért van úgy ki akadva mindenki, hát végül is ez van, nem? Azért tényleg magasabban közelebb van hozzád és többet lát. Most ezt másképp hogyan mutatták volna be?

Valaki írta a tömegközlekedési különbséget. Hát ha szigorúan nézzük, és nem az itthoni 50 éves, szűkajtós, három lépcsős buszok, villamosokról lenne szó, hanem mondjuk olyanról, mint a combinok Pesten, amik egy nem balkáni városban már Európa-szerte normálisnak számítanak, akkor tök jól lehet vele közlekedni is, és legalább nem a többi utas töke és segge magasságában van a gyerek feje.

Ettől persze nem muszáj megvenni, tényleg sokba kerül, bár nem is Kínában kerül legyártásra, meg használtan olcsóbb, és ha valami ennyit ér, meg ennyit adnak érte a világon, akkor senki nem fogja azt nézni, hogy hé emberek, de a magyarok negyed annyit meg kevesebbet keresnek, mint a fejlettebb országokban, nekik adjuk olcsón.

Használtan amúgy is ki lehet jól fogni.

A kedvenc dumám meg, hogy én ilyet nem veszek, de bezzeg szeretetet annál többet kap a gyerek. Miért akinek van pénze drágább babakocsira az már nem is szereti a gyerekét? Ez kb. olyan, mintha én azt mondanám, hogy te biztos nem szereted annyira a gyereked, mint akiknek számítógépre meg internetre se telik, mert ott bezzeg több a szeretet. Miért is?

2012. okt. 7. 06:37
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ilyen negatív válaszok születtek itt. Nekünk Stokke van, és nagyon szeretjük. De:

- a gyerekemnek NEM jó, amikor más gyerekek feje fölött van fél méterrel, ilyenkor le szoktam engedni az ülést (:-)) de le lehet

- a gyerekem irtó lelkes volt az 5000 Ft-os Touragoo babakocsitól, amibe egyedül be- és ki tudott szállni, mert alacsonyan volt.

Viszont tény, hogy a gyerekemmel beszélgetni tudtam séta vagy bevásárlás közben, és mindenki más is beszélt hozzá (pl. pénztáros néni, stb.)nem csak bámult maga elé az ellenkező irányba talajközelben, mint egy bútordarab. És az Állatkertben kifejezetten jól jön. Sajnos tengerparti promenádon nem tudtuk tesztelni :-DDD. A reklám tényleg hülyeség :-)

2013. febr. 4. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!