Miért rossz a videó minősége Windows 7-en? (Böv lent)
Eddig XP-t használtam és jó volt,de most raktam fel Windows 7-et és rossz a videó minősége pedig letöltöttem hozzá
Windows 7 Codec Pack 2.6.1 és K-Lite Codek pack510full-lal is próbáltam de ugyanolyan rossz a minősége, mi lehet a gond?
Talán mert a Windows 7 egy hordó fos. Ez nem elég indok? Mindenhol csak a rosszat írják róla...
Töröld le és tedd vissza az XP-t.
Elsőt cáfolom, win 7-ről nagyon is sok jót írnak, bár tény, hogy nem gyenge gépekre találták ki.
Először is a windows media player az, ami egy nagy rakás fos (filmek terén legalábbis) tedd fel a KMPlayert. Ha ez rendesen lejátsza, akkor lejátszó gond, ha nem, akkor a win 7 nagyon sokat eszik a gépedből, nem marad elég mozizni, ergo ha azt akarsz, akkor xp visszakívánkozik...
Először is nem ártana kicsit bővebben részletezni, hogy mit értesz rossz minőség alatt, utána megadni, hogy milyen videokártyád van és milyen driver van hozzá telepítve.
Ezután rátérhetünk arra is, hogy milyen lejátszókkal próbálkoztál, illetve esetleg a videofájlok adatait is megadhatod.
Ha segítséget kérsz, akkor nem árt úgy csinálni, hogy az estleges válaszadóknak ne kelljen a gondolataidban olvasni. :)
Én egy hónapja vagyok Windows 7 használó és semmi bajom nincs vele, minden program kiválóan fut rajta, amit feltettem.
Sőt én azt vettem észre, hogy a videóim jobb minőségben látom, mint az öreg, ám szívemhez nőt XP-n.
Eddig csak pozitívumot tudok mondani a 7-esről, s a minden igaz, 2012-ben jön a 8-as :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!