Mi a rossz a Windows Vistában?
Valaki konkrétan megtudná mondani , hogy miért hurrogják le a vistát az emberek ?? még a service pack 2 csomaggal is olyan használhatatlan mint ahogy azt beállítják ???
előre is köszönöm a válaszokat.
Nekem az eredeti vista-ban az nem tetszett hogy a programjaim fele nem működött.
Meg az UAC-al sem voltam jóban.
Az SP2-őt nem láttam.
Nézd nevezzük mitosznak. Megjelenése után tényleg voltak gondok. de szerintem SP2 megoldotta. Ténylegesen nagyobb a hardver igénye mint a Win. 7- nek de mennyi idő is telt el a két verzió kiadása között? Nyilván folyamatosan fejlődik az informatika és igen aki 5 éve vett 1 gépet 200 000 Ft-ért az nem fogadja el. hogy miért nem fut rendesen az Opp. az Ő drága gépén. Szerintem az SP2 megfelel a felhasználok igényeinek csak hát senki sem szívesen költ a hardver igények kielégítésére. Természetesen a Win 7 verziót ajánlom az összes felhasználónak akinek a gépén a Vista müködő képes volt!
Egy sokkal jobban használhatóbb kiforrottabb rendszer. De ehhez kellet x idő a fejlesztőknek.
Az egész az Apple lejárató kampánya volt. Az OSX népszerűsítése volt a cél azáltal, hogy aláássák a rivális terméket. Sikerült. A Vista kudarc lett, a Leopardról pedig mindenütt ódákat zengtek.
Ennek estek "áldozatul" az emberek és maga az oprendszer is. Remek bizonyítéka ennek a Windows 7, ami kb. 99,999999999999%-ban megegyezik vele, és ennek ellenére a jó reklámnak köszönhetően hatalmas siker lett.
A valóság az, hogy a kezdeti nehézségek az új architektúra és a 64-bites rendszer adoptálásának következményei voltak. Idő kellett hozzá, hogy az új programok és driverek kiforrottak legyenek. Ha akkoriban jelent volna meg a 7 a mai formájában, akkor pontosan ugyanezekkel a problémákkal nézett volna szembe. Ha most felraksz és kipróbálsz egy Vistát, akkor látni fogod, hogy semmivel sem rosszabb, mint a 7, nem lassabb, nem rondább, ugyanolyan jó és stabil, minden ugyanolyan jól működik benne.
Mindezek ellenére magam is a 7-est használom, és ajánlani azt tudom abból az egyszerű megfontolásból, hogy a gyors elterjedése miatt jelenleg ez a legelterjedtebb (kivéve céges gépek), és ennek a legjobb a támogatottsága. Korábban 2 évig használtam a Vistát, mindenféle gond nélkül.
Nagyon bőven megelégszik vele, még 1-gyel is, ha nagyon muszáj, bár 4 gigával az igazi.
(Hasonlóan, ahogy az XP-nek is elég 1 giga, de kettővel jobb.)
Egyszerűbb lenne leírni, hogy mi volt a jó belőle a megjelenésekor: gyakorlatilag semmi.
Az meg nem módszer, hogy a felhasználókon tesztelik le az új rendszert, az ő pénzükön ráadásul. Normális helyen az alfa- és bétateszterek erre valók.
Az, hogy SP2-től jó, azt jelenti, hogy kettő olyan fő verziót is kiadtak előtte, ami még nem működött megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!