Letöltöttem a Windows 7-et torrentel, de nem sikeült föltelepíteni. Amikor bekapcsolom a gépet akkor mindig ki kell választanom hogy a régebbi Windows-t futassa ne az amúgy is rossz telepítőt. Meg lehetne ezt oldani valahogy?
Mármint hogy ne írja ki mindig amikor bekapcsolom a gépet.
Válaszokat előre is köszönöm.
1. Jobb gombbal kattintson a Sajátgép elemre, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra.
2. A Speciális lapon kattintson a Beállítások gombra az Indítás és helyreállítás területen.
3. A Rendszerindítás területen kattintson a Szerkesztés gombra.
Minden bizonnyal hasonlóan fog kinézni ehhez:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(1)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(1)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional" /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="Windows 7 Ultimate" /fastdetect
És itt csak annyi dolgod, hogy kitörlöd a Win 7-nek a sorát.
Megpróbáltam de nem volt a boot file-ban a Windows 7 sora.
Esetleg valami más megoldás?
Csak ez:
[boot loader]
timeout=0
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition - magyar" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer
Hmm, ez furcsa :-/ Benne kell hogy legyen a boot fájlban :-/ Nem baj, azért a biztonság kedvéért írd át a timeout-ot 30-ra, baj nem lehet belőle.
A rendszer-visszaállítási pontokat megtartotta? Próbálj meg egyet.
Hát... Ha éppen nagyon sok szabadidővel vagy megáldva, megteheted azt, hogy leformázod a C-meghajtót, és újrahúzod rajta az op. rendszert.
(megsúgom, hogy én is torrentről szedtem le a Windows 7-et, először nem működött, ezért le kellett szednem egy másikat. Az hibátlanul műkszik még mindig, viszont rengeteget kell basza*odni a licenc fájlokkal... De van hozzá egy remek aktiváló programom, ha érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!