Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom maffiozó? Megkérdeztem tagadja, beszéltem egy ismerőssel azt mondta hogy nagyon rossz körökben mozog, a neten van videó is hogy maffia.
Hogyan deríthetném ki?
Mit csinálhat egy maffiozó??
Hogyan beszélhetném rá a helyes útra??
Nagyon csalódott vagyok, mert egyáltalán nem olyan mint egy maffiozó.Jó oké gyúr de attól még nem biztos hogy az.
18éves
Ja és nem drogozik, nem dohányzik.Szóval nem ilyen dolgok lehetnek.
Viszont volt neki kobra vagy miannak a neve amit tiltanak a rendőrők,meg volt egyszer a kocsiban egy kard,persze azt mondta hogy az apjáé :O
de annak is minek?!
Ja és sokszor mondja hogy most megy mert üzlet van.
Csak most kezdenek beugrani a dolgok:S
és ezt honnan vetted h lehet h maffiózó?ha tényleg az lenne szakíts vele nem járnál vele jól az tuti, ha meg nem az lehet h mozog attól még vmi körökben, de az is lehet h "tiszta" teljesen.Néha kérdezz rá, vagy mondj neki olyan ami beugratós kicsit vagy esetleg gondolkodnia kéne és lehet h hitelen nem tudja a választ vagy furán válaszol az gyanús...de ha meg nem ne idegeskedj(bár tudom ebben a helyzetben könnyű ezt mondani)
azért sok sikert!!
csak kamuzik. ez csak szobeszed. Az en varoskamba is van egy mafia klub aminek en is tagja vagyok.
Ez pusztan annyi, hogy egyutt megyunk mindenhova, mindenki szamithat a masikra. stb. Szerintem semmi rossz szandeka nincs.
Ő nem hiszi magát annak, sőt.
Ő letagadja.
És nem cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!