Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom maffiozó? Megkérdezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom maffiozó? Megkérdeztem tagadja, beszéltem egy ismerőssel azt mondta hogy nagyon rossz körökben mozog, a neten van videó is hogy maffia.

Figyelt kérdés

Hogyan deríthetném ki?

Mit csinálhat egy maffiozó??

Hogyan beszélhetném rá a helyes útra??

Nagyon csalódott vagyok, mert egyáltalán nem olyan mint egy maffiozó.Jó oké gyúr de attól még nem biztos hogy az.

18éves

2010. aug. 12. 23:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
a neten nincs olyan videó, h ő maffiózó, vagyis ezt nem tudom elképzelni. nyugi.. ha meg titkolózik, szakits vele.
2010. aug. 12. 23:27
 2/15 A kérdező kommentje:

Ja és nem drogozik, nem dohányzik.Szóval nem ilyen dolgok lehetnek.

Viszont volt neki kobra vagy miannak a neve amit tiltanak a rendőrők,meg volt egyszer a kocsiban egy kard,persze azt mondta hogy az apjáé :O

de annak is minek?!

Ja és sokszor mondja hogy most megy mert üzlet van.

Csak most kezdenek beugrani a dolgok:S

2010. aug. 12. 23:28
 3/15 A kérdező kommentje:
nem kobra hanem vipera!
2010. aug. 12. 23:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
hehe, igen.. vipera.. olyanja az én pasimnak is van, de csak arra a célra, ha esetleg megtámadja vki őt, vagy minket.. ez az " üzlet " dolog meg nem biztos, h maffia, de sztem vmi fekete dolog lehet.. ha nem mondja el, akkor szakits vele.. nem kell neked az idegeskedés.
2010. aug. 12. 23:30
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
A barátod cigány, aki olasznak és persze maffiózónak hiszi magát csak azért, mert elkövetett már pár bűncselekményt?
2010. aug. 12. 23:32
 6/15 anonim ***** válasza:
37%
Nem cigány véletlenül? Gondolom, ő a pujáró herceg.
2010. aug. 12. 23:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

és ezt honnan vetted h lehet h maffiózó?ha tényleg az lenne szakíts vele nem járnál vele jól az tuti, ha meg nem az lehet h mozog attól még vmi körökben, de az is lehet h "tiszta" teljesen.Néha kérdezz rá, vagy mondj neki olyan ami beugratós kicsit vagy esetleg gondolkodnia kéne és lehet h hitelen nem tudja a választ vagy furán válaszol az gyanús...de ha meg nem ne idegeskedj(bár tudom ebben a helyzetben könnyű ezt mondani)

azért sok sikert!!

2010. aug. 12. 23:38
 8/15 anonim ***** válasza:
56%

csak kamuzik. ez csak szobeszed. Az en varoskamba is van egy mafia klub aminek en is tagja vagyok.

Ez pusztan annyi, hogy egyutt megyunk mindenhova, mindenki szamithat a masikra. stb. Szerintem semmi rossz szandeka nincs.

9/15 A kérdező kommentje:

Ő nem hiszi magát annak, sőt.

Ő letagadja.

És nem cigány.

10/15 A kérdező kommentje:
És mi lehetne beugratós???
2010. aug. 12. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!