Csak bennem kelt rossz, kellemetlen érzéseket ez a Stokke Xplory bemutató videó?
http://www.youtube.com/watch?v=Gg8mZ29w7kU
Nem Stokke babakocsink van, hanem egy "hagyományos" babakocsink. Előre mondom, hogy nem amiatt kelt bennem rossz érzést, hogy nem tudnám megfizetni és kisebbségi komplexusom van, mert ha akarnánk, akkor vehetnénk.
Viszont ahogy néztem ezt a videót egyből hatalmába kerített az a tudat, hogy az én babám mennyivel sanyarúbb sorsra jutott a normál babakocsival, hiszen édes kisfiam így nem láthatja a tengert, lentről nézi az étterem asztalát, nem látja, hogy milyen fagyi közül lehet választani és még sorolhatnám a filmben megemlített helyzeteket. És így szegény babám szomorú, egykedvű, míg a Stokke-ban ülő kislány csupa vidámság, neki bejött az élet, belőle biztosan sikeres ember lesz.
Aztán észbe kaptam, hogy nem lehetek ennyire hülye, ez csak nagyon durva érzelmi ráhatás a reklám miatt, amellyel úgy érzem, hogy kicsit talán kihasználják éz anyukák érző szívét.
Vagy nekem jött ez le a kisfilm láttán?
Lehet, hogy én vagyok zizi, mert ismét babát várok és ilyenkor az ember ugye érzékenyebb...
Igen, valóban olyan érzést kelt, hogy milyen anya az aki nem ilyet vesz a gyerekének?!
Marketinges szempontból jó reklám, de ha kicsit jobban belegondolunk nem valami etikus így hatni a kismamákra...
Ha megfájdul a háta a ksimamának akinek alacsonyabb babakocsija van, akkor a magasabb babakocsis kismamának is megféjdul, amikor a hordozót, mózest felrakja vagy leteszi a vázra, az égbe kell nyúlnia érte minden alkalommal.
A tengerparton a gyerek füle huzatot kap a visító széltől, mert nem védi meg szegényt semmi a magas babakocsiban, még a korlát sem.
A cukrászdában a magasban levő gyerek ordítani fog látván a hatalmas választékot, hogy mégsem ezt a fagyit, hanem amazt kéri, az alacsonyabb boldog lesz azzal, amit a kezébe kap, nem lesz hiányérzete, hogy miből marad ki.
Mindennek meg lehet találni a negatív párját is, csinálnhatnánk egy ellenkapmányt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!