Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak bennem kelt rossz,...

Csak bennem kelt rossz, kellemetlen érzéseket ez a Stokke Xplory bemutató videó?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=Gg8mZ29w7kU

Nem Stokke babakocsink van, hanem egy "hagyományos" babakocsink. Előre mondom, hogy nem amiatt kelt bennem rossz érzést, hogy nem tudnám megfizetni és kisebbségi komplexusom van, mert ha akarnánk, akkor vehetnénk.

Viszont ahogy néztem ezt a videót egyből hatalmába kerített az a tudat, hogy az én babám mennyivel sanyarúbb sorsra jutott a normál babakocsival, hiszen édes kisfiam így nem láthatja a tengert, lentről nézi az étterem asztalát, nem látja, hogy milyen fagyi közül lehet választani és még sorolhatnám a filmben megemlített helyzeteket. És így szegény babám szomorú, egykedvű, míg a Stokke-ban ülő kislány csupa vidámság, neki bejött az élet, belőle biztosan sikeres ember lesz.

Aztán észbe kaptam, hogy nem lehetek ennyire hülye, ez csak nagyon durva érzelmi ráhatás a reklám miatt, amellyel úgy érzem, hogy kicsit talán kihasználják éz anyukák érző szívét.

Vagy nekem jött ez le a kisfilm láttán?

Lehet, hogy én vagyok zizi, mert ismét babát várok és ilyenkor az ember ugye érzékenyebb...

2009. jún. 16. 11:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
A reklám jó, mert eléri a készítő a célját. Szegény babám nem lát mindent, veszek neki ilyet és akkor boldog lesz. Jó reklámfogás. Van benne valami amit írsz, de nem hinném hogy annyira borzasztó lenne babáinknak a hagyományos kocsiban. Nekünk is az van, ha valami nagyon érdekes, kiveszem és megmutatom a kezemből :) Lehet hogy tényleg csak a babavárás miatt látod így. Te kellesz neki a boldogsághoz nem egy drága puccos kocsi :)
2009. jún. 16. 11:12
 2/28 anonim ***** válasza:
77%
Egyszerűen undorítónak találom ezt a reklámot...
2009. jún. 16. 11:16
 3/28 anonim ***** válasza:
78%

Kihasználják, hogy mindenből a legjobbat akarjuk adni a csemetéinknek, és erre mennek rá.

Szemét húzás:( nem mindenki millimolyos, és tud megvenni drága holmit a picinek, és ezek után úgy érezzük, valami kimarad a gyerekünk életéből:(

Hülye marketing fogások:S

2009. jún. 16. 11:21
 4/28 anonim ***** válasza:
66%

ugyanmár :) én láttam élőben ilyen babakocsit, és nevetségesen néz ki :)

amellett, hogy a babát nem is védi oldalról.

sokkal jobb a hagyományos

2009. jún. 16. 11:22
 5/28 anonim ***** válasza:
67%
Bazki,ezt már nem hiszem el....Hogy lehetnek ennnyire gusztustalanok,szemetek!Amugy ha nekem lenne is arra a babakocsira pénzem sem kellene,hogy néz ki?ocsmány,az már nem is babakocsi!Akinek ilyene van ugy viszik bennük a kisbabákat mintha ők másabbak lennének,emelt fejjel! Pfuj..
2009. jún. 16. 11:27
 6/28 anonim ***** válasza:
83%
Röhej!
2009. jún. 16. 11:33
 7/28 anonim ***** válasza:
67%

az én tetszésemet sem nyerte el, engem egy kézi targoncára emlékeztet :)

amúgy nem tudom mennyibe kerül az árát nem láttam, de nekem megfelel a 20 ezer Ft-os babakocsi is a fiam amúgy sem sokat van benne, felesleges lenne drágát venni

ne legyen rossz érzésed, lehet a te picidnek nincs ilyen kocsija de szeretet tőled annál több

2009. jún. 16. 11:36
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszik ez a babakocsi de nem érzem magam rosszul h a fiamnak kicsit másabb a babakocsija.
2009. jún. 16. 11:42
 9/28 anonim ***** válasza:
75%

Már csecsemő korban elkezdődik ez a megkülönböztetés? Szörnyű.

Nem tudom anyuka, hogy mosolygott volna, ha a babája leette volna a 270 ezer forintos babakocsit.

Egyébként pedig elég jó babakocsink van, bár használtan vettük, de új ára elég borsos és kislányom egyszerűen utál benne lenni. Nem tudom mit csinálnék, ha a 270 ezres babakocsiban ordítana, kidobott pénz.

2009. jún. 16. 11:45
 10/28 anonim ***** válasza:
78%
szar űrbabakocsi. jó az űrbabáknak. akikkel már 2 hónaposan elhitetik, hogy semmit nem kell tenni, mert az élet rohadt egyszerű. ez a gyerek sose akar majd felülni a babakocsiban, hogy többet lásson. nincs rákényszerítve a tenni akarásra. pont olyan, mikor a 17 éves gyerek alá aláteszik a porshét. én jót nevettem a reklámon, idétlen.
2009. jún. 16. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!